Kategoriler
Proje Haberleri

Aria Park 2 Odunluk’ta yaşam buluyor

Sakarya İnşaat tarafından inşa edilen  Aria Park 2 konut projesinde daire satışları lansman fiyatlarıyla devam etmektedir. İnşaat çalışmalarının devam ettiği projede pek çok imkan bir arada sunulmaktadır. Ödeme kampanyası ile ilgili detaylara, Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Aria Park 2 hangi imkanları sunuyor?

Konut projesi, Eskişehir’in Odunpazarı İlçesi Vadişehir Mahallesi üzerindeki arsa alanı içerisinde inşa edilmektedir. Projede üç tip daire seçeneği sunulmaktadır. Bu dairelerin hepsi lüks özelliklerle donatılmıştır. Aynı zamanda Odunpazarı konut projesinde kaliteli işçiliğe sahip daireleri ile dikkat çekmektedir. Proje kapsamındaki daireler gizli panjur sistemi, cam balkon, yerden ısıtma, vestiyer, giyinme odası, kiler gibi imkanlara sahiptir. Ayrıca dairelerde çamaşır odası, ebeveyn banyosu, görüntülü diafon, ankastre set gibi donanımlar da yer almaktadır.

Konut projesi toplam 88 daire ve 27 iş yerinden meydana gelmektedir.  Projede farklı tip konutlar bulunmaktadır. Proje kapsamında 2+1, 3+1 ve 4+1 tip daireler yer almaktadır. Konut projesinde sauna, hamam, çocuk oyun parkı, spor salonu, kapalı yüzme havuzu gibi sosyal olanaklar yer almaktadır. Ayrıca 24 saat güvenlik, kamera sistemi, açık-kapalı otopark, kapıcı gibi hizmetler de sunulmaktadır.

Aria Park 2 dairelerin satış fiyatları nedir?

Odunpazarı konut projesinde kapsamında dairelerin fiyatları daire tipine göre değişmektedir. Ayrıca projede dairelerin fiyatları şerefiyeye göre değişkenlik gösterebilmektedir. Bu kapsamda satışları devam eden projede fiyatlar 1 milyon 800 bin TL’den başlamaktadır.

150 metrekare brüt alana sahip 3+1 tip dairelerin fiyatları  1 milyon 800 bin TL’den başlamaktadır.

Aria Park 2 nerede yükseliyor?

Konut projesi Eskişehir’in Odunpazarı İlçesi, Vadişehir Mahallesi’nde hayata geçirilmektedir. Proje ayrıca şehir merkezine 10, şehir hastanesine 3 dakikalık mesafededir.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0224 221 67 57 ve 0532 461 76 16 numaralı telefonları arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…