Kategoriler
Proje Haberleri

Arium Residence Kemerburgaz’da kişiye özel ödeme

İstanbul’un Eyüp ilçesine bağlı Kemerburgaz’da, RMA Group imzasıyla hayata geçirilen Arium Residence Kemerburgaz konut projesi, toplam 10 bin metrekare arsa alanı üzerinde inşa ediliyor.

Projede 112 konut ve 12 ticari alan mevcut. Projede 1+1 tipte, 2+1 tipte, 3+1 tipte ve 4+1 tipte daire seçenekleri bulunuyor. Projedeki konutların büyüklükleri, 50 metrekare ila 150 metrekare arasında değişiyor. Projede 8 konut bloğu yer alıyor. Projenin 2019’un sonunda, 2020’nin başında sahiplerine teslim edilmesi bekleniyor.

Arium Residence Kemerburgaz projesi fiyat bilgisi

Projedeki 1+1 tipteki daireler 914 bin TL’den başlayan fiyatlarla, projedeki 2+1 tipteki daireler 1 milyon 470 bin TL’den başlayan fiyatlarla, projedeki 3+1 tipteki daireler 2 milyon 354 bin TL’den başlayan fiyatlarla ve projedeki 4+1 tipteki daireler ise 2 milyon 405 bin TL’den başlayan fiyatlarla satılıyor.

Projede kişiye özel ödeme seçeneklerinden yararlanarak ve inşaat firması bünyesinde taksitlendirme yaparak konut sahibi olabilmek mümkün durumda bulunuyor.

Arium Residence Kemerburgaz projesi sosyal donatı olanakları

Projede çok sayıda sosyal donatı olanağı mevcut. Projede açık yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, hobi alanları, fitness merkezi, güvenlik, kameralı güvenlik, açık otopark, kapalı otopark, güneşlenme terası gibi çeşitli sosyal donatı özellikleri bulunuyor.

Asansörlü konut projesi, şık ve modern tasarımıyla ilgi görüyor. Aile yaşamına uygun tasarlanan konut projesi, deprem ve yalıtım yönetmeliğine uygun bir şekilde inşa ediliyor. Projede yapı denetimi ve zemin etüdü yapıldı.

Konut projesi nerede yükseliyor?

Proje, İstanbul Havalimanı’na kolay ulaşılabilir bir noktada bulunuyor. Proje, yeni metro hattının Kemerburgaz durağına da yürüme uzaklığında inşa ediliyor.

Arium Residence Kemerburgaz konut projesi, Zümrüt Sk., Mimarsinan Mahallesi, 34075 Eyüp/İstanbul adresinde hayata geçiriliyor.

Konut projesi ile ilgili olan detaylı bilgilere 0538 222 1 222 numaralı telefonu arayarak ulaşabilmek mümkün durumda bulunuyor.