Kategoriler
Proje Haberleri

Arkat Bulut Evleri satışları devam ediyor

Arkat Bulut Evleri, Bursa’nın Nilüfer ilçesinde bulunan bir projedir. Proje Arkat Yapı tarafından hayata geçirilmektedir. Lüks ve ferah villalardan oluşan projede satışlar devam etmektedir. Proje hakkında detaylar, villaların özellikleri ve fiyatları hakkında detaylar haberin devamında yer almaktadır.

Proje detayları ve villaların özellikleri

Arkat Bulut Evleri, sadece 4 adet villadan oluşmaktadır. Villalar geniş ve ferah yapılıdır. A ve D villaları olarak iki tiptir. A villaları bodrum, giriş katı ve birinci kat olmak üzere üç katlıdır. Bu katlardan bodrum katında oturma odası, spa, sauna, hamam, depo, oyun odası, hol bulunmaktadır. Giriş katı olan ikinci katta salon, mutfak, sofa, vestiyer, yatak odası, ebeveyn banyosu ve WC bulunmaktadır. Bu alanda ayrıca villa önünde 3 araçlık otopark ve açık yüzme havuzu da bulunmaktadır. İkinci katta ise 4 adet suit oda, çamaşır odası, galeri boşluğu ve veranda bulunmaktadır. Suit odalar, geniş olmakla birlikte içlerinde hem özel banyoları hem de giyinme odaları mevcuttur.

Arkat Bulut Evleri içinde yer alan diğer villa tipinde ise sadece iki kat bulunmaktadır. İlk kat olan giriş katında Veranda, salon, mutfak, sofa ve suit bir adet oda bulunmaktadır. İkinci katta ise 4 adet suit oda, galeri boşluğu ve veranda bulunmaktadır. Bu villaların da ön kısımlarında kendilerine ait özel yüzme havuzları bulunmaktadır.

Arkat Bulut Evleri büyüklükleri ve fiyatları

Projedeki iki tip villanın büyüklükleri ve fiyatları değişiktir. 3 katlı olan tripleks villanın kullanım alanı 710 metrekaredir. 2 katlı olan villanın ise kullanım alanı 485 metrekaredir. Her villanın kendine özel yüzme havuzu ve otoparkı bulunmaktadır. Bunun dışında güneşlenme terası da bulunmaktadır.

Arkat Bulut Evleri kredi ile satın almaya uygundur. Şu an için tripleks villaların fiyatları 18 milyondan başlamaktadır. İlerleyen dönemlerde fiyatlarda yükselme meydana gelebileceğinden güncel fiyatlar için firma ile iletişime geçmek gerekir. Bunun için 0 (224) 453 45 70 ve 0 (224) 453 45 71 sabit telefonları bulunmaktadır. Ayrıca 0 (549) 490 94 91 cep telefonu da aranabilir.

Diğer proje haberlerine göz atmak için tıklayınız