Kategoriler
Proje Haberleri

Arkent Apart satışları devam ediyor

Arkent Apart Ordu’da yer alan bir projedir. Proje Armim Yapı Mühendislik tarafından hayata geçirilmektedir. Satışları devam eden dairelerin özellikleri, büyüklükleri, satış fiyatları ve proje hakkında merak edilenler haberin devamında yer almaktadır.

Proje detayları ve dairelerin özellikleri

Arkent Apart toplam 18 adet daireden oluşmaktadır. Daireler 1+1 ve 2+1 olarak hazır bulunmaktadır. Projede 8 adet 1 oda 1 salon, 6 adet 2 oda 1 salon tekli daire bulunmaktadır. 4 adet de 2 oda 1 salon dubleks daire projede mevcuttur. Dairelerin hepsinde balkon bulunmaktadır. Balkonlar hem yaz hem kış kullanımına uygundur. Isıtma sistemi olarak yerden ısıtma sistemi mevcuttur. Dairelerde bir adet ortak kullanım banyosu vardır. Banyolarda duş kabinleri hazır olarak yer almaktadır. Her dairede vestiyer de hazır olarak bulunmaktadır. Konutlarda ve binada hem ısı hem ses yalıtımı vardır. Su kesintilerinden daha az etkilenmek için su deposu ile hidrofor da bulunmaktadır. Katlara iniş çıkış için asansör sistemi vardır.

Arkent Apart dairelerini güvenliği için ortak alanlarda kapalı devre güvenlik sistemleri mevcuttur. Tüm dairelerde diafon sistemi bulunmaktadır. Araç park etmek için özel otopark alanı vardır. Dairelerin ısınması için doğalgaz sistemi kullanılmaktadır. Doğalgaz yerden ısıtma ile kullanılmaktadır.

Arkent Apart konum özellikleri ve dairelerin fiyatları

Proje önemli alanlara yakın bir konumdadır. Eczane, hastane, ilkokul, ortaokul, lise, sağlık ocağı, market, semt pazarı, park, spor salonu ve manav projeye yakın konumdadır. Daha uzak mesafelere ulaşım için hem özel araçlar hem de dolmuş kullanılmaktadır.

Arkent Apart daireleri büyüklüklerine göre fiyatlandırılmaktadır. 1 oda 1 salon daireler 53 ve 54 metrekare kullanım alanına sahiptir. Bu daireler şu anda 750 binden başlayan fiyatlar ile satılmaktadır. 2 oda 1 salon daireler 110 metrekaredir. Bu daireler ise 1 milyondan başlayan fiyatlar ile satılmaktadır. Fiyatlar zaman içinde değişmektedir. Değişen fiyatlar ve satış avantajları için firma ile iletişime geçebilirsiniz. Proje için 0 (452) 234 87 28 sabit numarasını arayabilirsiniz. Ayrıca 0 (530) 222 78 19 numarası da bulunmaktadır. Bu iki numaradan ek olarak istediğiniz bilgileri alabilirsiniz. 

Diğer proje haberlerine göz atmak için tıklayınız…