Kategoriler
Proje Haberleri

Arlife Sitesi satışları devam ediyor

Arlife Sitesi projesi yazlık ve kışlık kullanıma uygun lüks bir villalar içersen konsepte sahiptir. Projenin konumu Sakarya’nın Karasu İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Arslan İnşaat güvencesiyle hayata geçirilmektedir. Site içerisinde 1 artı 1, 2 artı 1 ve 3 artı 1 konut tiplerinden oluşan daireler mevcuttur. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Söz konusu proje yazlık ve kışlık olarak kullanıma uygun yapıdadır. Site içerisinde 1 artı 1, 2 artı 1 ve 3 artı 1 konut seçeneklerine sahip daireler yer almaktadır. Satışa sunulan 1 artı 1 dairelerin fiyatı ise 65 metrekaredir. Ayrıca bu dairelerin net büyüklüğü 50 metrekare olmaktadır. Projenin zemin etüdü yapılmış olup deprem yönetmeliğine uygun yapıdadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için açık otopark alanı mevcuttur. Ortak alan içerisinde açık yüzme havuzu, güneşlenme alanları ve spor alanı bulunmaktadır. Hidrofor, su deposu, kablo TV ve merkezi uydu sistemi gibi birçok özelliğe sahiptir.

Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Isıtma sistemi olarak doğalgazlı yerden ısıtma sistemine sahiptir. Ayrıca kombi takılı olarak teslim edilmektedir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Akıllı ev sistemi ile telefondan daire yönetimi sağlanmaktadır. Konutlarda yüz tanıma, parmak izi okuyucu ve görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Mutfaklar Amerikan mutfak modeline sahiptir. İçerisinde ankastre mutfak seti bulunmaktadır. Ayrıca banyoların içerisinde duşakabin yer almaktadır. Bunun yanı sıra laminat zemin ve seramik zemin uygulanmaktadır. Işıklandırma olarak spot aydınlatmalar kullanılmıştır.

Arlife Sitesi konumu hakkında

Proje, Sakarya’nın Karasu İlçesi Aziziye Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Üstelik bu konutlar şehir merkezine yakın olup doğa manzarasına sahiptir. Muhitinde alışveriş merkezi, eğlence merkezi, market, park, semt pazarı ve spor salonu bulunmaktadır. Bunun yanı sıra hastane, sağlık ocağı ve eczane gibi sağlık kurumları mevcuttur. Acarlar Longozu, Maden Deresi, Maden Şelalesi ve Küçük Boğaz gibi doğal güzelliklerine sahiptir. Dolmuş ve otobüs durakları yakın mesafede yer almaktadır.

Arlife Sitesi fiyatları ne kadardır?

Arlife Sitesi projesinde banka kredisine uygun satışlar yapılmaktadır. Söz konusu firma bütün bankalarla çalışmaktadır. Brüt 65 metrekare büyüklüğe sahip 1 artı 1 dairelerin fiyatı 600.000 TL’den satışa sunulmuştur. Üstelik araç takası fırsatı sunulmaktadır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (216) 343 43 13 veya 0 (533) 563 64 58 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…