Kategoriler
Proje Haberleri

Armes 28 satışları devam ediyor

Armes 28, İstanbul Pendik’te hayata geçirilen bir projedir. Projenin yapımı ve satışı Armes Grup tarafından gerçekleştirilmektedir. Proje lüks dairelerden oluşmaktadır. Satışı devam eden daireler, konumları, fiyatları ve projenin detayları haberin devamında yer almaktadır.

Proje detayları ve dairelerin özellikleri

Armes 28 sadece konutlardan oluşan bir projedir. Projede 3+1 ve 2+1 daireler bulunmaktadır. İki oda bir salon dairelerden 14, üç oda bir salon dairelerden de 14 olmak üzere toplam 28 daireden oluşmaktadır. Dairelerin her biri lüks ve modern şekilde inşa edilmektedir. Konutlarda salon ve mutfak ayrı şekilde inşa edilmiştir. Salon, mutfak, odalara ek olarak her dairede iki adet banyo ve balkon da bulunmaktadır. Banyolardan birisi ortak kullanım banyosu, diğeri yatak odası içinde yer alan ebeveyn banyosudur. Daireler arasında ses izolasyonu mevcuttur. Hem yan daireden hem de alt ve üst dairelerden ses gelme ya da ses gitme olasılığı çok düşüktür. Dairelerde portmanto ve kombi de hazır bulunmaktadır. Mutfakta ise ocak, fırın davlumbaz üçlüsü olarak ankastre set mevcuttur.

Armes 28 dairelerinin güvenliği için çok noktalı kameralı güvenlik sistemi vardır. Her daireye özel otopark alanı bulunmaktadır. Katlar arasında iniş çıkış asansör sistemi ile yapılmaktadır. Blokta çift asansör bulunmaktadır.

Armes 28 konum avantajları ve satışları

Proje konum olarak son derece avantajlı bir yerdedir. Çoğu önemli yere yürüme mesafesinde yer almaktadır. Bankalar, noter, okul, market gibi alanlara yürüme mesafesindedir. Bunun yanı sıra uzak bir bölgeye gitmek için hem özel araçla hem toplu taşıma araçları ile ulaşım imkanı bulunmaktadır. Toplu taşıma araçları için metro, dolmuş, minibüs duraklarına yakın mesafede yer almaktadır.

Armes 28 projesi inşaat aşamasındadır. Dairelerin teslim tarihi 2023 yılının sonu olarak planlanmaktadır. Bu nedenle şu anda kredili satın alıma uygun değildir. Ancak daireleri takas yolu ile satın alabilirsiniz. Projede yer alan 2+1 daireler brüt 91, net 70 metrekare kullanım alanına sahiptir. Bu daireler şu anda 1 milyon 750 bin fiyat ile satışa sunulmaktadır. 3+1 daireler net 114, brüt 88 metrekare kullanım alanına sahiptir. Satış fiyatları ise 2 milyon 250 binden başlamaktadır. Dairelerin satışlarında görüntülü arama ile gezme özelliği bulunmaktadır. Ayrıca ödemelerde de kişiye özel avantajlar sunulmaktadır. Daha fazla bilgi almak için 0 (532) 307 50 53 numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberlerine göz atmak için tıklayınız