Kategoriler
Proje Haberleri Projeler

Armoni M Life cazip ödeme koşulları ile satışta

Armoni M Life Düzce merkezde yer alan bir projedir. Armoni İnşaat tarafından hayata geçirilen projede daire bulunmaktadır. Cazip ödeme imkanları ile satışa sunulan dairelerin büyüklükleri, genel özellikleri ve proje hakkında diğer merak edilenler haberin devamında yer almaktadır.

Proje detayları ve dairelerin özellikleri

Armoni M Life toplam 2.634 metrekare inşaat alanı üzerinde yer alan bir projedir. Bu alandaki 2 blokta toplam 72 adet daire bulunmaktadır. Daireler 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon olarak tasarlanmaktadır. 1+1 daireler üç farklı tipte, 2+1 daireler ise tek tip olarak bulunmaktadır. Tüm daire tiplerinde hem yaz hem kış aylarında oturmak için balkon bulunmaktadır. Dairelerin hepsi akıllı ev sistemleri ile donatılmıştır. Uzaktan elektrik, su, doğalgaz kesme, kapıya gelen kişiyi telefon ile bildirme gibi özellikleri vardır. Dairelerde duş kabini ve vestiyer hazır olarak bulunmaktadır. Dış kapılar daha güvenli ve dayanıklı olan çelik kapıdır. Elektrik kesintileri için jeneratör, su kesintileri için ise su deposu bulunmaktadır. Dairelerde ısıtma için yerden ısıtma sistemleri kullanılmaktadır.

Armoni M Life projesinde güvenlik için kamera sistemleri bulunmaktadır. Bina içlerinde iniş çıkış için asansör sistemi vardır. Araç park etmek için hem açık otopark hem de misafir otoparkı mevcuttur. Spor yapmak için özel yürüyüş parkurları vardır. Çocukların eğlenmesi ve güvenli oyun oynaması için ise çocuk oyun parkı ve park bulunmaktadır.

Armoni M Life konumu ve satış avantajları

Proje merkezi bit konumda yer almaktadır. Önemli pek çok yere yakın konumdadır. Tüm okul türleri, eczane, hastane, sağlık ocağı, cami, belediye, manav, market yürüme mesafesindedir. Daha uzak yerlere ulaşım için hem özel hem minibüs kullanılmaktadır.

Armoni M Life dairelerinin fiyatları hakkında net bir bilgi verilmemektedir. Ancak farklı büyüklükte oldukları için fiyatların dairelerin büyüklüğüne göre değişmesi tahmin edilmektedir. Dairelerin teslim tarihi olarak 2023 yılının Eylül ayı verilmektedir. 1 oda 1 salon daireler 54 metrekare ile 59 metrekare arasında değişen büyüklüğe sahiptir. 2 oda 1 salon daireler ise 79 metrekare büyüklüğündedir. Daireler şu anda %10 indirim, %30 peşinat ve 24 ay 0,99 faiz fırsatı ile satılmaktadır. Detaylı bilgi için 0 (530) 774 10 81 numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberlerine göz atmak için tıklayınız