Kategoriler
Proje Haberleri

Aron Prime sosyal donatıları

İzmir’in Güzelbahçe ilçesinde, Aron Müteahhitlik firması imzasıyla hayata geçirilen Aron Prime konut projesi, toplam 1388 metrekare arsa alanı üzerinde inşa ediliyor.

Konut projesi toplam 6 adet müstakil villadan meydana geliyor. 2 bloktan meydana gelen konut projesinde, bir blokta 2 diğer blokta ise 4 adet villa bulunuyor. Konut projesindeki tüm villalar, 3+1 tipte olma özelliği taşıyor. 210 metrekare büyüklüğe sahip olan konutların Eylül 2019 tarihinde sahiplerine teslim edileceği öngörülüyor.

Deprem ve yalıtım yönetmeliğine uygun bir şekilde hayata geçirilen konut projesi, butik konseptiyle dikkat çekiyor.

Aron Prime konut projesi fiyat listesi

Konut projesindeki villaların fiyatları, 1 milyon 590 bin TL ila 2 milyon 550 bin TL arasında değişiyor. Konut projesinde yüzde 50 peşinat vererek kalan kısım için 24 ay vade yapabilmek mümkün.

Aron Prime konut projesi sosyal donatı özellikleri

Konut projesinde açık yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, güvenlik, kameralı güvenlik ve kapalı otopark gibi çok sayıda sosyal donatı özelliği yer alıyor.

Asansörlü konut projesinde, şömine de bulunuyor. Deposu olan konut projesinde, villalarda özel yüzme havuzu da yer alıyor.

Deprem ve yalıtım yönetmeliğine uygun bir şekilde hayata geçirilen konut projesinde, yapı denetimi ve zemin etüdü yapılmış durumda bulunuyor.

Konut projesi nerede yükseliyor?

Konut projesi, İzmir’in en güzel bölgelerinden Güzelbahçe’de hayata geçiriliyor. Konut projesi hem denize yakın bir noktada yer alıyor hem de merkezi bir konumda yükseliyor.

Butik bir yapıya sahip olan konut projesi, çevre yoluna ve çeşitli eğitim kurumlarına oldukça yakın bir noktada inşa ediliyor. Proje, sahiplerine hem bir arada hem de bağımsız bir yaşam sunma özelliği taşıyor.

Aron Prime konut projesi, Güzelbahçe/İzmir adresinde yer alıyor.

Konut projesi ile ilgili tüm detaylı bilgilere 0232 364 90 78 numaralı telefonu arayarak ulaşabilmek mümkün durumda bulunuyor.