Kategoriler
Proje Haberleri

Arse Panorama Park güncel fiyatlarıyla satışta

Arse Panorama Park projesi şehrin gürültüsünden uzak, benzersiz manzarası ve kaliteli yaşam alanları ile sizleri bekliyor. Projenin konumu Bursa’nın Karacabey İlçesi’nde yer almaktadır. Bunun yanı sıra söz konusu proje Arse İnşaat tarafından hayata geçirilmiştir. Site içerisinde yer alan projede 66 adet lüks konut bulunmaktadır. Bu daireler normal kat ve bahçe katı olmak 3 artı 1 konut seçeneklerine sahiptir. Projenin iç ve dış yapısı konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgilere ulaşmak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin İç ve Dış Yapısı Hakkında

Arse İnşaat güvencesi ile gösterişli mimariye sahip projede 66 adet lüks daire yer almaktadır. Söz konusu daireler normal kat ve bahçe katı olmak 3 artı 1 konut seçeneklerine sahiptir. Satışa sunulan 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 151 metrekare ile 172 metrekare arasında değişmektedir. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için açık otopark alanı mevcuttur. Proje seçkin ve eşsiz peyzaj düzenlemesine sahiptir. Ayrıca açık ve kapalı yüzme havuzu, spor alanı ve çocuk oyun parkı gibi sosyal faaliyet alanları bulunmaktadır. Asansör, hidrofor, jeneratör, kablo TV, su deposu, uydu ve yangın merdiveni gibi birçok özelliğe sahiptir. Engelli bireylere uygun yaşam kolaylığı sağlanmaktadır.

Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Ayrıca konutlar yerden ısıtma sistemine sahiptir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Akıllı ev sistemi ile telefondan daire yönetimi sağlanmaktadır. Konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Mutfak içerisinde ankastre mutfak seti bulunmaktadır. Yatak odalarında giyinme odası ve ebeveyn banyosu bulunmaktadır. Ayrıca banyoların içerisinde Hilton lavabo ve duşakabin yer almaktadır. Bunun yanı sıra parke zemin ve seramik zemin uygulaması yapılmaktadır. Kiler, klima ve vestiyer gibi pek çok özellik yer almaktadır.

Arse Panorama Park konumu hakkında

Arse Panorama Park projesi Bursa’nın Karacabey İlçesi Hüdavendigar Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Üstelik bu konutlar kentin gürültüsü ve karmaşasından uzak, eşsiz bir doğa manzarasına sahiptir. Şehir merkezine yakın konumda olup çevresinde market, park, spor salonu, eğitim kurumları ve cami mevcuttur. Dolmuş ve minibüs durakları yakın mesafede yer almaktadır.

Arse Panorama Park fiyatları ne kadardır?

Projede banka kredisine uygun satışlar yapılmaktadır. Brüt 151 ile 172 metrekare arasında olan 3 artı 1 dairelerin fiyatı 1.500.000 TL ile 1.600.000 TL arasında değişmektedir.

Bu proje hakkında detaylı bilgi için 0 (224) 676 40 81/0 (224) 452 15 65 ya da 0 (533) 512 82 62 telefon numaralarını arayarak ulaşabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…