Kategoriler
Proje Haberleri

Arşipel 2 villaları satışları devam ediyor

Arşipel 2 Muğla Datça’da yer alan bir projedir. Proje Güven İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Müstakil villalardan oluşan projede satışlar başlamış durumda. Satışları başlayan villaların özellikleri, büyüklükleri, fiyatları ve proje hakkında diğer merak edilenler haberin devamında yer almaktadır.

Proje detayları ve villaların özellikleri

Arşipel 2 lüks villalardan oluşan bir projedir. Proje villaları müstakil iki katlıdır. Konutlar 4 oda 1 salondur. Salon ve  mutfak ayrı ayrıdır. Mutfakta ankastre fırın, set üstü ocak ve fırın bulunmaktadır. Konutların bütün odalarında banyo bulunmaktadır. Banyolar yatak odalarının içinde ek olarak yer almaktadır. Bütün banyolarda duş kabinleri hazır olarak yer almaktadır. Villaların salonlarında şömine vardır. Şömineler kışın ısınma için kullanılma özelliğindedir. Konutların ısınması için yerden ısıtmalı doğalgaz sistemi vardır. Yazın serinlemek içinse klima kullanılmaktadır. Klimalar da konutlarda hazır olarak bulunmaktadır.

Arşipel 2 projesindeki villaların korunması için kamera sistemi bulunmaktadır. Araç park etmek için villaların yan kısımlarında özel bir alan vardır. Bu özel alan açık otopark olarak kullanılmaktadır. Villa bahçesinde özel yeşil alan vardır. Bu alanlara dinlenmek için hamak, salıncak, kamelya gibi özellikler eklenebilir.

Arşipel 2 villalarının fiyatları

Proje hem özel araç ile hem toplu taşıma araçları ile ulaşım avantajına sahiptir. Toplu taşıma aracı olarak otobüs, dolmuş ya da minibüs kullanılmaktadır. Villalar doğa ve deniz manzarasına sahiptir. Temiz havası ile huzurlu bir hayat sunan projede satışlar devam etmektedir.

Arşipel 2 villaları tek tip villalardır. 4 oda 1 salon olan villalar brüt 195 metrekare kullanım alanına sahiptir. Net olarak ise 165 metrekare kullanım alanı bulunmaktadır. Villaların fiyatları şu anda 6 milyon 900 binden başlamaktadır. Fiyatlar zaman içinde değişmektedir. Güncel fiyatlar için firma ile iletişime geçebilirsiniz. Bunun için 0 (252) 727 11 33 ve 0 (530) 745 70 48 numarası bulunmaktadır. Dairelerin satışları için uygun koşullarda takas seçeneği vardır. Ayrıca dairelerin uzaktan gezilmesi için görüntülü arama ile gezme imkanı da sunulmaktadır. 

Diğer proje haberlerine göz atmak için tıklayınız