Kategoriler
Proje Haberleri

Art Bahçe Çekmeköy lansman fiyatlarıyla satışta

Art Bahçe Çekmeköy projesi modern yapısı ve lüks yaşam alanlarıyla sizleri bekliyor. Projenin konumu İstanbul’un Çekmeköy İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Anadolu Şehircilik Yatırım Limited Şirketi tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde 3 blok ve 79 adet daire bulunmaktadır. Bu daireler 2 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Site içerisinde 3 blok ve 79 adet daire bulunmaktadır. Bu daireler 2 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Satışa sunulan 2 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 126 metrekaredir. Ayrıca bu dairelerin net büyüklüğü ise 79 metrekare olmaktadır. Birbirinin doğal ışığını kesmeyecek biçimde tasarlanan yatay bloklardaki ergonomik yapılarıyla konutlarda gün ışığından maksimum faydalanma sağlanmaktadır. Üstelik bu proje, LEED GOLD sertifikası adayıdır. Konutlar akıllı ev sistemi özelliğine sahiptir. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Üstelik konutlarda görüntülü diafon sistemi bulunmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için kapalı garaj ve açık otopark alanı mevcuttur. Site ortak alanında açık yüzme havuzu, fitness salonu, basketbol sahası bulunmaktadır. Ayrıca kadın ve erkek ayrı 2 adet sauna, çocuk oyun parkı, açık hava yürüyüş parkurları ve hobi bahçesi bulunmaktadır. Bunun yanı sıra kone asansör, hidrofor, jeneratör, kablo TV ve fiber internet altyapısı gibi birçok özelliğe sahiptir. Yağmur suyu toplama sistemi, elektrikli şarj istasyonu ve kartlı geçiş sistemi mevcuttur.

Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Isıtma sistemi olarak doğalgaz bulunmaktadır. Üstelik yerden ısıtma sağlanmaktadır. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Mutfak içerisinde ankastre mutfak seti bulunmaktadır. Yatak odalarında ebeveyn banyosu bulunmaktadır. Ayrıca banyoların içerisinde Hilton lavabo ve duşakabin yer almaktadır. Bunun yanı sıra parke zemin ve seramik zemin uygulanmaktadır. Işıklandırma olarak spot aydınlatmalar kullanılmıştır. Ayrıca antre girişinde vestiyer bulunmaktadır.

Art Bahçe Çekmeköy konumu hakkında

Proje, İstanbul’un Çekmeköy İlçesi Çatalmeşe Mahallesi’nde bulunmaktadır. Ayrıca bu konutlar şehir merkezine yakın olup doğa, park, yeşil alan ve şehir manzarasına sahiptir. Muhitinde alışveriş merkezi, eğlence merkezi, market ve spor salonu bulunmaktadır. Bunun yanı sıra hastane, sağlık ocağı ve eczane gibi sağlık kurumları mevcuttur. Sabiha Gökçen Havalimanı 20 dakika, İstanbul Havalimanı ise 45 dakika uzaklıktadır. FSM Köprüsü ve YSS Köprüsü 28 dakika, 15 Temmuz Köprüsü ise 40 dakika uzaklıktadır. Üstelik pek çok toplu taşıma araçları yakın mesafede yer almaktadır.

Art Bahçe Çekmeköy fiyatları ne kadardır?

Art Bahçe Çekmeköy projesinde lansmana özel satış avantajları mevcuttur. Üstelik krediye uygun satışlar yapılmaktadır. Brüt 126 metrekare büyüklüğe sahip 2 artı 1 dairelerin fiyatı 1.455.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (532) 161 83 20 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…