Kategoriler
Proje Haberleri

Artane Villaları satışları başladı

Artane Villaları İstanbul Şile’de yer alan bir projedir. Proje Royal World şirketi tarafından hayata geçirilmektedir. Tamamı villalardan oluşan projede satışlar başlamış durumda. Satışta olan villaların özellikleri, büyüklükleri ve satışları hakkında merak edilenler haberin devamında yer almaktadır.

Proje detayları ve dairelerin özellikleri

Artane Villaları farklı büyüklükte 27 adet villadan oluşmaktadır. Toplam 3 kattan oluşan bu villalar 4+2 ve 5+2 olarak hazırlanmaktadır. Villaların giriş kat kısmında geniş mutfak ve salon vardır. Mutfak ile salon birbirinden ayrı olarak hazırlanmaktadır. Geniş mutfak alanının bir kenarı ayrıca yemek alanı olarak kullanılmaktadır. Birinci katta görevli odası, çamaşır odası, mekanik oda, hobi odasına ek olarak bir adet tuvalet vardır. Bu katta yer alan görevli odasının içinde de ayrıca banyo ve tuvalet yer almaktadır. Üst katta ise yatak odaları bulunmaktadır. Bu odaların içlerinde de özel olarak banyoları vardır. Görevli odasından farklı olarak bu yatak odalarının içinde ayrıca giyinme odası alanı bulunmaktadır. Villaların her birinin terası ve balkonu vardır. Bu alanlarda hem yaz hem kış aylarında vakit geçirmek mümkündür.

Artane Villaları kışın bağımsız ısıtma ile ısıtılmaktadır. Villalarda yerden ısıtma sistemi bulunmaktadır. Yazın ise klima ile serinlemek mümkündür. Villaların yan kısımlarında araç park etmek için hem kapalı hem açık alan bulunmaktadır. Konutlar ısı ve ses yalıtımına uygun olarak hazırlanmaktadır.

Artane Villaları 2023 yılında teslim edilecek

Doğa ile iç içe modern villalardan oluşan proje şu anda inşaat aşamasındadır. Villalar 4 oda 2 salon ve 5 oda 2 salon olarak tasarlanmaktadır. Fiyatlar villaların büyüklüklerine göre değişmektedir. Satışları başlamış olan villaların teslimi için 2023 yılı son çeyreği verilmektedir. Villaların fiyatları ve ödeme seçenekleri hakkında bilgi almak için firma ile iletişime geçebilirsiniz.

Artane Villaları hakkında detaylı bilgi almak için 444 74 62 numarası bulunmaktadır. Bu numaradan proje hakkında ek olarak merak ettiklerinizi öğrenebilirsiniz.

Diğer proje haberlerine göz atmak için tıklayınız