Kategoriler
Proje Haberleri

Artbahçe Çekmeköy satışları devam ediyor

Artbahçe Çekmeköy konut projesi İstanbul İli, Çekmeköy İlçesi, Çatalmeşe Mahallesi’nde yer almaktadır. Ayrıca konut projesi Anadolu Şehircilik Yatırım Ltd. Şti. firması güvencesiyle hayata geçirilmiştir. Aynı zamanda bu konutlar lüks dairelerden oluşmaktadır. Projede daire tipleri neler, teslim tarihi ne zaman, ödeme planı nasıl, satılık daire fiyatları ne kadar? Tüm bu soruların cevaplarına haberimizin devamından ulaşabilirsiniz.

Projenin özellikleri neler?

Çekmeköy konut projesi Çekmeköy İlçesi, Çatalmeşe Mahallesi’nde yer alan arsa alanı üzerinde inşa edilmiştir. Konut projesinde daireler hemen teslim durumdadır. Arsa alanı üzerinde 5 adet konut bloğu yer almaktadır. Beş adet konut bloğunda ise toplam 72 adet daire yer almaktadır.

Projede dört tip daire seçeneği sunulmaktadır. Bu dairelerin hepsi lüks özelliklerle donatılmıştır. Daireler 1+1, 2+1, 3+1 ve 5+1 tipinde tasarlanmıştır. Ayrıca konut projesinde daire büyüklükleri ise 55 metrekare ile 270 metrekare arasında değişmektedir. Aynı zamanda İstanbul konut projesinde akılllı ev sistemlerine sahip daireleri ile dikkat çekmektedir. Proje kapsamında daireler pek çok olanağa sahip olarak inşa edilmektedir.

Konut projesi içerisinde yürüyüş parkuru, araç şarj istasyonu, sauna, güvenlik, basketbol sahası gibi olanaklar yer almaktadır. Ayrıca projede kapalı otopark, çocuk oyun alanları, fitness merkezi ve kameralı güvenlik gibi olanaklar da bulunmaktadır.

Artbahçe Çekmeköy fiyatları ne kadar?

İstanbul konut projesinde dairelerin fiyatları, daire tiplerine ve büyüklüğüne göre değişmektedir. Ayrıca fiyatlar, dairelerin bulunduğu kata ve cepheye göre değişmektedir. Bu kapsamda satışları devam eden dairelerin fiyatları aşağıda yer almaktadır.

Brüt 55 metrekare alana sahip 1+1 daireler 3 milyon 250 bin TL’den,

155 metrekare brüt alana sahip 2+1 daireler 5 milyon 400 bin TL’den,

125 metrekare brüt alana sahip 3+1 daireler 5 milyon 400 bin TL’den,

139 metrekare brüt alana sahip 2+1 daireler 6 milyon 500 bin TL’den,

270 metrekare brüt alana sahip 5+1 dubleks daireler 10 milyon 500 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

Ayrıca daireler banka kredisine uygun durumdadır.

Artbahçe Çekmeköy nerede yer alıyor?

Konut projesi İstanbul İli, Çekmeköy İlçesi, Çatalmeşe Mahallesi’nde yer almaktadır. Ayrıca proje Özyeğin Üniversitesi’ne 7 dakika, İstinye Üniversitesi’ne 10 dakika, Sabiha Gökçen Havalimanı’na 20 dakikalık mesafededir. Bunların yanı sıra 15 Temmuz Köprüsü’ne 40 dakika, Metro Garden AVM’ye 12 dakikalık uzaklıktadır.

Bu konut projesi Çatalmeşe Mahallesi, 180. Sokak, No:3/5 Çekmeköy İstanbul adresinde yer almaktadır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0532 161 83 20 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…