Kategoriler
Proje Haberleri

Artür Konakları satışları başladı

Artür Konakları Aydın Kuşadası’nda yer almaktadır. Proje Köse İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Hem yazlık hem kışlık olarak kullanılabilen dairelerin satışları başlamış durumda. Satışta olan villaların özellikleri, büyüklükleri, fiyatları ve proje hakkında merak edilen diğer detaylar haberin devamında yer almaktadır.

Proje detayları ve villaların özellikleri

Artür Konakları toplam 2.550 metrekare alan üzerine inşa edilmektedir. Alan üzerinde 10 adet dubleks konut bulunmaktadır. Konutlar 3 oda 1 salon olarak tasarlanmaktadır. Her konutta balkon vardır. Bu balkonlar geniş tasarımlıdır. Bu nedenle hem yazın hem kışın oturmaya müsaittir. Villaların iç kapıları Amerikan kapı dış kapıları ise çelik kapıdır. Ortak kullanım banyosu dışında ikinci banyo olarak ebeveyn banyosu vardır. Ebeveyn banyosu yatak odası içinde ayrı olarak bulunmaktadır. Salonda bir adet şömine bulunmaktadır. Kışın ısınmak için bu şömine kullanılmaktadır. Yazın serinlemek içinse klima kullanılmaktadır.

Artür Konakları villaları içinde güvenlik için kameralı güvenlik sistemleri bulunmaktadır. Site içinde araç park etmek için açık otopark alanı bulunmaktadır. Bu alana ziyarete gelen misafirler de araçlarını park etmektedir. Site içinde özel yürüyüş parkuru ve açık yüzme havuzu bulunmaktadır. Yüzme havuzu hem yetişkinler hem çocuklar için uygundur. Binalar hem ısı hem ses yalıtımına uygun olarak hazırlanmıştır.

Artür Konakları villaları satışları

Projede villaların satışları devam etmektedir. Villalar 3 oda 1 salon olarak hazır bulunmaktadır. Brüt olarak 140 metrekare, net olarak 130 metrekare kullanım alanına sahiptirler. Villalar banka kredisine uygun olarak satılmaktadır. Konutlar şu anda 5 milyondan başlayan fiyatlar ile satılmaktadır. Konutların fiyatları zaman içinde değişmektedir.

Projedeki villaların satışlarında güncel fiyatları öğrenmek için firma ile iletişime geçebilirsiniz. Proje hakkında 0 (506) 778 91 94 numarası bilgi vermektedir. Bu numaradan hem güncel fiyatları öğrenebilir hem de ödeme koşulları hakkında bilgi alabilirsiniz.

Diğer proje haberlerine göz atmak için tıklayınız