Kategoriler
Proje Haberleri

Arvis Cadde Pendik satışları devam ediyor

Arvis Yapı firması tarafından İstanbul İli, Pendik İlçesi, Ahmet Yesevi Mahallesi’nde Arvis Cadde Pendik projesi hayata geçiriliyor. Projede yer alan daireler satışa sunuldu. Peki konut projesinde daire tipleri neler? Konut büyüklükleri ne kadar? Evlerin fiyatları ne kadar? Tüm bu soruların cevapları haberimizin devamında yer alıyor.

Proje özellikleri neler?

Ahmet Yesevi Mahallesi üzerindeki arsa alanı üzerinde inşa edilen projede satışlar başladı. Tek konut bloğundan meydana gelen projede her daireye özel kapalı otopark bulunmaktadır. Ayrıca konut projesi kapsamındaki daire içleri 1.sınıf kalite ve işçilikte tasarlanmıştır.

Proje 2+1 tip dairelerden meydana geliyor. Dairelerin büyüklükler ise brüt 90 metrekare olarak tasarlanmıştır. Geniş bir alana konumlanmış site içerisinde kapalı otopark, kamera sistemleri gibi olanaklar yer almaktadır. Ayrıca site altında Cadde üzeri alışveriş merkezleri de yer almaktadır.

Arvis Cadde Pendik fiyatları ne kadar?

Konut projesinde tek tip daireler mevcuttur. Bu daireler 2+1 olarak tasarlanmıştır. Konutların fiyatları, dairelerin bulunduğu kata ve bulunduğu cepheye göre değişiklik göstermektedir.

90 metrekare brüt alana sahip 2+1 tip daireler ise 825 bin 562 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

Arvis Cadde Pendik nerede yer alıyor?

Konut projesi,Ahmet Yesevi Mahallesi, Ömer Muhtar Caddesi Merkezinde konumlandırılmıştır. Aynı zaman okullara, marketlere, sağlık ocağına, otobüs duraklarına yürüme mesafesindedir.

Proje ile ilgili daha detaylı bilgi almak için 0 216 390 55 65 ve 0 531 624 62 18 numaralı telefonları arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…