Kategoriler
Proje Haberleri

Arya Rezidans 2 satışları başladı

Arya Rezidans 2 Kocaeli’nde yer alan bir projedir. Proje RY İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Rezidans ve dükkandan oluşan projede dairelerin satışları devam ediyor. Satışta olan dairelerin özellikleri, büyüklükleri, fiyatları ve daireler hakkında diğer merak edilenler haberin devamında yer almaktadır.

Proje detayları ve dairelerin özellikleri

Arya Rezidans 2 3 blok şeklinde hazırlanmaktadır. Bu bloklarda toplam 3 adet dükkan 54 adet daire bulunmaktadır. Dairelerin hepsi tek tiptir. 1 oda 1 salon şeklinde tasarlanmış rezidanslardır. Dairelerin hepsinde balkon bulunmaktadır. Bu balkonlardan hem yaz hem kış aylarında manzara izlemek mümkündür. Konutlarda bulunan banyoların duş kabinleri hazır olarak yer almaktadır. Dış kapılar daha sağlam ve güvenli çelik kapıdır. Binalarda hem ısı hem ses yalıtımı mevcuttur. Katlara iniş çıkış için asansör sistemi vardır. Bu asansörler hem insan hem yük taşımak için kullanılmaktadır. Dairelerin kışın ısınması için yerden ısıtmalı doğalgaz sistemi bulunmaktadır.

Arya Rezidans 2 dairelerinin güvenliği için 24 saat özel güvenlik hizmetleri verilmektedir. Bu hizmetlere ek olarak kameralı güvenlik sistemleri de mevcuttur. Site içinde araç park etmek için açık otopark alanı vardır. Sosyal alan olarak tenis kortu ve spor alanı vardır.

Arya Rezidans 2 konumu ve satışları

Proje şehir merkezinde yer almaktadır. Bunun için çoğu önemli yere yürüme mesafesindedir. Alışveriş merkezi, market, manav, okul, sağlık ocağı, eczane, hastane, semt pazarı, park, cami, spor salonu ve parka çok yakın konumdadır. Daha uzak bölgelere ulaşım için de avantajlı bir konumdadır. Hemen yakınında bulunan cadde sayesinde hem özel araçla hem toplu taşıma araçları ile ulaşım mümkündür. Toplu taşıma araçları olarak minibüs, otobüs ve dolmuş kullanılmaktadır.

Arya Rezidans 2 projesinde rezidansların hepsi 1 oda 1 salondur. Brüt kullanım alanları 55 metrekare, net kullanım alanları ise 39 metrekaredir. Daireler şu anda 1 milyon 50 binden başlayan fiyatlar ile satılmaktadır. Daire fiyatları zaman içinde değişmektedir. Daireler banka kredisi ile satın almaya uygundur. Ayrıca uygun koşullarda takas imkanı da sağlanmaktadır. Uzakta olan alıcılar için görüntülü arama ile daireleri gezme imkanı sağlanmaktadır. Güncel fiyatlar ve proje hakkında daha fazla bilgi almak için 0 (542) 220 41 34 numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberlerine göz atmak için tıklayınız