Kategoriler
Proje Haberleri

As Port Yaşam Merkezi Özel Fiyatlarla Satışta

As Port Yaşam Merkezi konut projesi modern mimarisi ve kaliteli malzemelerle tasarlanan daireleri ile sahiplerini bekliyor. Kütahya’nın Merkez İlçesinde yükselen Aşlama İnşaat güvencesiyle hayata geçirilmektedir. Aynı zamanda bu konutlar iki konut tipine sahiptir. Proje ayrıca yapım aşamasında olup, daireler özel fiyatlarla satıştadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Site içerisinde bulunan proje, Merkez İlçesi Kirazpınar Mahallesi üzerindeki 7 bin metrekarelik arsa alanı içerisinde inşa edilmektedir. Projede açık hava konsepti ile çarşı mağazaları da bulunmaktadır. Aynı zamanda As Port Yaşam Merkezi kullanışlı daireleri ile kaliteli bir yaşamı garantilemesi ile dikkat çekmektedir. Proje kapsamındaki daireler pek çok olanağa sahiptir. Daire içlerinde vestiyer, beyaz eşya, çamaşır makinesi, mobilya, ankastre set gibi olanaklara yer verilmiştir. Dairelerde ayrıca buzdolabı, hilton banyo, amerikan mutfak, giyinme dolabı, çalışma masası, karyola ve yatağı gibi donanımlarda bulunmaktadır.

Kütahya Merkez konut projesinde iki tip daire seçeneğine yer verilmiştir. 1+1 ve 2+1 tip dairelerden oluşmaktadır. Aynı zamanda proje kapsamındaki dairelerin büyüklükleri brüt 60 ile 68 metrekare arasında değişmektedir. Proje 4 konut bloğu ve 150 adet daireden meydana gelmektedir. Bunların yanı sıra projede dairelerin dışında 40 adet çarşı mağazası da bulunmaktadır.

As Port Yaşam Merkezi konumu ve fiyatları hakkında

As Port Yaşam Merkezi konut projesi, Kütahya Merkez/Kirazpınar Mahallesinde konumlandırılacaktır. Aynı zamanda merkezi konumda yer alan proje Dumlupınar Üniversitesine 200 metre mesafededir. Ayrıca Yoncalı termal tesislere 2 km, şehir merkezine 9 km uzaklıktadır.

Bu konutlarda fiyatları dairenin tipine, bulunduğu kat ve cepheye göre değişiklik gösterebilmektedir.

Proje kapsamında satışları devam eden daireler lansmana özel avantajlarla satışa sunulmaktadır.

60 metrekare brüt alana sahip 1+1 daireler 425 bin TL,

68 brüt alana sahip 2+1 tip daireler ise 530 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

Ayrıca projenin Ağustos 2022 ve Aralık 2022 tarihinde teslim edilmesi planlanmaktadır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0274 224 91 21 ve 0543 224 91 20 numaralı telefonları arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…