Kategoriler
Proje Haberleri

Asce Şelale Konakları satışları başladı

Asce Şelale Konakları projesi lüks yapısı ve konforlu yaşam alanlarıyla sizleri bekliyor. Projenin konumu Gaziantep’in Şahinbey İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Asce İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde her katta 4 adet daire bulunmakta olup daireler kat bahçelidir. Bu daireler 3,5 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Site içerisinde her katta 4 adet daire bulunmakta olup daireler kat bahçelidir. Bu daireler 3,5 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Satışa sunulan 3,5 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 185 metrekaredir. Ayrıca 3,5 artı 1 dairelerin net büyüklüğü 142 metrekare olmaktadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için her daireye 1 adet kapalı otopark alanı mevcuttur. Sosyal alanlar içerisinde; çocuk oyun parkı, kapalı yüzme havuzu, Türk hamamı, sauna, basketbol sahası ve kamelyalar bulunmaktadır. Asansör, hidrofor, jeneratör, kablo TV, su deposu, uydu, yangın merdiveni, yangın ihbar ve söndürme sistemleri gibi birçok özelliğe sahiptir. Engelli bireylere uygun yaşam kolaylığı sağlanmaktadır.

Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Isıtma sistemi olarak doğalgaz mevcuttur. Ayrıca kombi takılı olarak teslim edilmektedir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Üstelik konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Mutfak içerisinde ankastre mutfak seti bulunmaktadır. Yatak odalarında ebeveyn banyosu bulunmaktadır. Ayrıca banyoların içerisinde Hilton lavabo ve duşakabin yer almaktadır. Bunun yanı sıra laminat zemin ve seramik zemin uygulanmaktadır. Koridor ve salonun tamamına birinci sınıf duvar kağıdı uygulaması yapılmaktadır. Yatak odası ve oturma odasına ise kısmi birinci sınıf duvar kağıdı uygulaması yapılmaktadır. Kiler, klima ve vestiyer gibi pek çok özellik yer almaktadır.

Asce Şelale Konakları konumu hakkında

Proje, Gaziantep’in Şahinbey İlçesi Şahinbey Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Üstelik bu konutlar şehir merkezine yakın olup doğa ve şehir manzarasına sahiptir. Muhitinde alışveriş merkezi, eğlence merkezi, market, semt pazarı ve spor salonu bulunmaktadır. Bunun yanı sıra hastane, sağlık ocağı ve eczane gibi sağlık kurumları mevcuttur. Dolmuş, tramvay, minibüs ve otobüs durakları yakın mesafede yer almaktadır.

Asce Şelale Konakları fiyatları ne kadardır?

Asce Şelale Konakları projesinde banka kredisine uygun satışlar yapılmaktadır. Brüt 185 metrekare büyüklüğe sahip 3,5 artı 1 dairelerin fiyatı 2.250.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (342) 339 18 00 veya 0 (507) 561 45 91 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…