Kategoriler
Proje Haberleri

Aşçıoğlu Selenium Park Türkiye’de ilk kez Metaverse’e taşındı

Aşçıoğlu, gayrimenkul sektöründe 55. yılını kutlamaya hazırlanmaktadır. Kaliteli ve konforlu yaşam alanlarının markası olan Aşçıoğlu, yeni olan Selenium Park projesini Metaverse dünyasına taşıyarak bir ilke imza atmıştır. Böylelikle Selenium Park, artık Metaverse dünyasında da yükselecek.

Selenium Park, günümüzde Tarihi Yarımada’ya komşu ve tarihi kara surları manzaralı 18 dönüm arazi üzerine yatay mimari konseptiyle inşa edilmiştir. Projede 2 artı 1’den 5,5 artı 1 bahçe dubleksine kadar farklı daire seçenekleriyle toplam 195 adet bağımsız bölüm yer almaktadır. Bu projeden konut sahibi olanlar, böylelikle Metaverse dünyasına da adım atmış oldular.

Selenium Park projesinde ev sahiplerine tek tapu, çift mülkiyet

Aşçıoğlu Yönetim Kurulu Başkan Vekili İrfan Aşçıoğlu, konuya ilişkin bir değerlendirme yapmıştır. Aşçıoğlu, dijitalleşen dünyada günümüz trendlerini takip ettiklerini dile getirmiştir. Ayrıca özellikle tüketicilerin dijitalleşme odaklı eğilimlerini izleyerek bu çerçevede adımlar atmayı sürdürdüklerini belirtmiştir.

İrfan Aşçıoğlu; “Covid-19 salgınının da etkisiyle dünya, hızla dijitalleşme yoluna girmektedir. Artık tüketiciler dilediği platformdan alışveriş yapıyor. Gayrimenkul ürünlerine bakıyor, işini takip ediyor. Ayrıca eğlencesini dahi çevrimiçi gerçekleştirebiliyor. Metaverse ile beraber ise, dijitalleşmenin ötesine geçiliyor ve dijital bir evrim yaşanıyor. Metaverse, dijital dünyanın sağladığı en büyük yeniliklerden biri olmaktadır. Ayrıca hızla geleceğin dünyası olma yolunda ilerleyen Metaverse’de Aşçıoğlu olarak biz de yer almaktan mutluluk duyuyoruz. Selenium Park projemizi, Metaverse’e taşıyarak ayrıca Türkiye gayrimenkul sektöründe bir de ilke imza atmış oluyoruz. Önümüzdeki süreçlerde bu yeni sanal dünyada farklı iş modelleriyle neler yapabileceğimiz ile ilgili olarak çalışıyoruz. Bugün için yüzde 55’inin satışını gerçekleştirdiğimiz Selenium Park projemiz, tamamlanıp sahiplerine teslim edildiğinde, yeni konut alan ev sahiplerinin Metaverse’de aynı arsa üzerinde yeri olacaktır. Yani ev sahiplerine tek tapu ile çift mülkiyet hakkına sahip olma imkanı vermiş olacağız. 55. yılımızı kutlarken gün geçtikçe kendimizi yenilemeye ve trendleri takip ederek inovasyonlar yapmaya devam ediyoruz. Günümüz teknolojisini tüm nesiller için takip ediyoruz. Ayrıca dijital evrime göre pozisyon alıyor ve bunu yaparken daire sahiplerimizi de düşünüyoruz.” ifadelerini kullanmıştır.

Benzersiz Konum ve Geniş Sosyal Donatılar

Selenium Park, Marmaray Kazlıçeşme durağına olan yürüme mesafesinde yer almaktadır. Ayrıca Avrasya Tüneli ve D-100 karayoluna yakınlığı ile benzersiz bir noktada konumlanmaktadır. Selenium Park’ın, yürüme mesafesinde 4 hastane ve 3 üniversite bulunmaktadır. Tarihi yarımada ve boğaz hattına kolay ulaşım imkânı sağlayan Kabataş-Bağcılar tramvayı yer almaktadır. Ayrıca projelendirilen Sirkeci-Kazlıçeşme raylı sistem hattı da Selenium Park’a değer katıyor.

Selenium Park, araç erişimine tamamen kapalı peyzaj mimarisi ile tasarlanmıştır. Ayrıca gün ışığı alan kapalı havuz, özel sinema odası, fitness, sauna, buhar odası, Türk hamamı ve masaj odası bulunmaktadır. Bunun yanı sıra kapalı ve açık çocuk oyun alanı, yürüyüş ve koşu parkurları gibi geniş sosyal alanlar yer almaktadır.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…