Kategoriler
Proje Haberleri

Asem Loft Residence Buca güncel fiyatlarla satışta

Asem Loft Residence Buca projesi mimari tasarımı ile çevreye uyumlu ve alıcılarına rahat bir yaşam ortamı sunmaktadır. Projenin konumu İzmir’in Buca İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Asem Yapı İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisindeki 10 katlı binada toplam 100 adet daire bulunmaktadır. Daireler dubleks, loft ve teraslı loft konut olmak üzere 1 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Asem Yapı İnşaat güvencesi ile hayata geçirilen projede 10 katlı modern bir bina yükselmektedir. Site içerisinde yer alan binada 10 toplam 100 adet daire yer almaktadır. Üstelik daireler dubleks, loft ve teraslı loft konut olmak üzere 1 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Satışa sunulan 1 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 73 metrekaredir. Proje, deprem yönetmeliğine uygun yapıdadır. Üstelik konutlar birinci sınıf malzeme ve işçilik ile yapılmaktadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için açık ve kapalı otopark alanı mevcuttur. Site içerisinde geniş bir sosyal faaliyet alanı yer almaktadır. İçerisinde çocuk oyun alanı, fitness salonu, ortak teras alanları ve kafeterya gibi sosyal tesisler bulunmaktadır. Bunun yanı sıra ticari kullanım alanları yer almaktadır. Çift asansör, her kat için çöp şut sistemi ve yangın alarmı gibi birçok özelliğe sahiptir. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Ayrıca konutlar pay ölçerli merkezi ısıtma sistemine sahiptir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Üstelik konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Ankastre mutfak seti, duşakabin ve Hilton lavabo gibi pek çok özellik yer almaktadır. Bunun yanı sıra laminat zemin ve seramik zemin uygulaması yapılmaktadır.

Asem Loft Residence Buca konumu hakkında

Proje, İzmir’in Buca İlçesi Buca Koop. Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Üstelik söz konusu proje şehir merkezine, çevre yoluna ve ulaşım hatlarına yakın konumdadır. Çevresinde alışveriş merkezi, eğlence merkezi, market, park, semt pazarı ve spor salonu bulunmaktadır. Bunun yanı sıra hastane, sağlık ocağı ve eczane gibi sağlık kurumları mevcuttur. Dokuzçeşmeler, Kafeler Caddesi ve Hasanağa Bahçesi yürüyerek 26 dakika, araç ile 6 dakika uzaklıktadır. Ayrıca yeni yapılacak Buca Koop Metro İstasyonu yürüyerek 5-10 dakika, araç ile 1-2 dakikalık mesafededir. Bununla birlikte acil toplanma alanı 240 metre uzaklıktadır. Otobüs ve dolmuş durakları yürüme mesafesinde yer almaktadır.

Asem Loft Residence Buca fiyatları ne kadardır?

Asem Loft Residence Buca projesinde banka kredisine uygun satışlar yapılmaktadır. Fiyatlar konut tipine göre farklılık göstermektedir. Brüt 73 metrekare büyüklüğe sahip 1 artı 1 dairelerin fiyatı 1.575.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (538) 082 29 56 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…