Kategoriler
Proje Haberleri

Asfor Kartal’da banka kredisiyle ödeme

İstanbul’un Kartal ilçesinde, Avva İnşaat firması imzasıyla hayata geçirilen Asfor Kartal konut projesi, toplam 3 bin metrekare arsa alanı üzerinde inşa ediliyor.

25 katlı tek bloktan meydana gelen projede, 1+1 tipte, 2+1 tipte ve 3+1 tipte daire seçenekleri yer alıyor. Projedeki 1+1’ler 83 metrekare ila 87 metrekare arasında, 2+1’ler 120 metrekare ve 3+1’ler ise 170 metrekare büyüklüğe sahip olarak tasarlandı.

Konut projesi, sahiplerine hemen teslim edilebilir durumda bulunuyor.

Asfor Kartal konut projesi fiyat bilgisi

Konut projesindeki 1+1 tipteki konutlar 505 bin TL’den başlayan fiyatlarla, 2+1 tipteki konutlar 863 bin TL’den başlayan fiyatlarla ve 3+1 tipteki konutlar ise 1 milyon 105 bin TL’den başlayan fiyatlarla satılıyor.

Konut projesinde banka kredisi kullanarak daire sahibi olabilmek mümkün.

Asfor Kartal konut projesi sosyal donatı olanakları

Konut projesinde çeşitli sosyal donatı olanakları bulunuyor. Projede yüzme havuzu, güvenlik, oyun parkı, fitness merkezi, kameralı güvenlik ve kapalı otopark gibi birçok sosyal donatı özelliği mevcut.

Asansörlü konut projesinde, ısınma sistemi olarak merkezi sistem tercih ediliyor. Deprem ve yalıtım yönetmeliğine uygun bir şekilde inşa edilen konut projesinde, yapı denetimi ve zemin etüdü de yapıldı.

Yapı denetimi ve zemin etüdü yapılmış durumdaki konut projesi, deprem ve yalıtım yönetmeliğine uygun bir şekilde inşa ediliyor.

Konut projesi nerede yükseliyor?

3 de dükkanın bulunduğu proje, merkezi bir konumda yükseliyor. Denize yakın olan proje, toplu taşıma olanaklarına da kolay ulaşılabilir bir noktada.

Kartal Yat Limanı’na 2 kilometre uzaklıktaki proje, Sabiha Gökçen Havalimanı’na da 12 kilometre mesafede inşa ediliyor. Asfor Kartal konut projesi, Karlıktepe Mahallesi, Çayırbaşı Sokak, No: 18, Kartal, İstanbul adresinde yer alıyor.

Konut projesi ile ilgili olan detaylı bilgilere 0216 315 77 11 numaralı telefonu arayarak ulaşılabiliyor.