Kategoriler
Proje Haberleri

Asgardia Ankara lansman fırsatları ile satışta

Konut projesi Ankara İli, Altındağ İlçesi, Aydınlıkevler Mahallesi’nde yer almaktadır. Ankara konut projesi Asgardia Yapı firması tarafından hayata geçirilmektedir. Söz konusu konut projesinde iki tip daire seçeneklerine yer verilmiştir. Asgardia Ankara projesinde lansman fiyatları ile satışlar başlamış durumdadır.

Ankara konut projesinde yer alan daire tipleri ise 3+1 ve 4+1 tip daire seçenekleridir. Dairelerin büyüklükleri ise henüz belli değildir. Ayrıca ödeme planı, teslim tarihi gibi bilgiler de belli değildir. Konut projesi ile ilgili detaylar belli olduğunda bilgiler sitemizde yer almaktadır.

Asgardia Ankara fiyatları ne kadar?

Konut projesine satılık daire fiyatları, dairelerin tipine ve büyüklüğüne göre değişmektedir. Ayrıca daire fiyatları bulunduğu kata ve cepheye göre değişmektedir. Bu kapsamda bakıldığında satılık daire fiyatları 990 bin TL’den başlamaktadır.

Konut projesinde yer alan 3+1 tip daireler 990 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

Projedeki 4+1 tip daireler ise 1 milyon 350 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

Proje nerede yer alıyor?

Firma Aydınlıkevler Mahallesi, Didem Sokak, 3/A CMK İnşaat Altındağ / Ankara adresinde yer almaktadır. Konut projesi hakkında detaylı bilgi için 444 8 106 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer konut projeleri için tıklayınız…