Kategoriler
Kampanyalar Proje Haberleri

Asgardia Ankara yüzde 10+yüzde 5 indirim kampanyası

Asgardia Ankara projesinde yeni bir kampanya başlatılmıştır. Konut projesi konum olarak Ankara’nın Altındağ ilçesinde yer almaktadır. İnşaat aşamasında olan konutlar, CMK Group tarafından inşa edilmektedir. Daire anahtar teslimlerinin 2023 yılı ikinci çeyrek tarihlerinde yapılması planlanmaktadır. Dairelerin yapısı, proje özellikleri ve kampanya detayları hakkında daha detaylı bilgi almak için haberimizin devamına göz atabilirsiniz.

Proje Özellikleri ve Daire Mimarisi

Asgardia Ankara projesi dahilinde inşa edilen toplam 188 konut bulunmaktadır. Bu konutlar 3+1, 4+1 A ve 4+1 B olmak üzere üç daire tipinden oluşmaktadır. Dairelerde yerden ısıtma sistemi vardır. Bu nedenle konutlar daha geniş ve modern görünümlüdür. 3+1 dairelerin net kullanım alanı 99 metrekaredir. Bu daireler 3 oda, 1 salon, 2 banyo, mutfak ve 2 adet balkondan oluşmaktadır. 4+1 A olan dairelerin net kullanım alanı 157 metrekare, 4+1 B olan dairelerin ise 169 metrekaredir. 4+1 olarak tasarlanan dairelerin her iki türünde de 4 oda, 2 banyo, 2 balkon, mutfak ve salon bulunmaktadır. Bu dairelerde yatak odasına ek olarak giyinme odası vardır. Konutlar 15-16 katlı olarak inşa edilmektedir. Bu nedenle dairelere çıkmak için yüksek teknolojili asansör sistemi mevcuttur. Asansörler, hem insan, hem yük taşımaya elverişlidir. Her hangi bir elektrik kesintisinde devreye giren tam beslemeli jeneratör sistemi vardır. Araç park etmek için her daireye özel otopark alanına mevcuttur.

Projedeki Aktivite Alanları

Asgardia Ankara modern mimarisinin yanında geniş aktivite alanlarına da sahiptir. Fitness, aktivite odaları, açık-kapalı havuzlar ve sinema alanı her gün ayrı bir sosyal aktivite yapmaya imkan sağlamaktadır. Ayrıca çocukların da aktifleşmesi için çocuk aktivite alanları, oyun parkı gibi alanlar da hazırlanmaktadır. Proje kapsamında 6000 metrekarelik peyzaj alanı tasarlanmaktadır. Bu alanda ek olarak futbol, basketbol gibi spor dalları için özel sahalar, yürüyüş parkurları ve çocuk oyun alanlarına yer verilmektedir.

Asgardia Ankara Fiyatları ve Ödeme Koşulları

Asgardia Ankara projesinde yer alan konutlardan satın alırken kredi kullanma imkanı vardır. 60 ay vadeye ek olarak yüzde 0,89’dan başlayan faiz oranları ile konutlardan satın almak mümkün. Ayrıca projede yüzde 10+yüzde 5 indirim fırsatı sunulmaktadır. Kampanya 07 Temmuz 2022 akşamına kadar geçerli olacaktır.

Proje kapsamında yer alan 3+1 daireler 2.050.000 TL’den başlayan fiyatlarla satışta. 4+1 dairelerde iki farklı metrekarede konut tipi bulunmaktadır. Bu nedenle taban fiyatları da 2.473.000 ve 2.768.000 TL olarak iki şekilde belirtilmektedir.

Daha fazla bilgi almak için 444 8 106 no’lu telefonu arayabilirsiniz. 

Diğer proje haberlerine de göz atmak için tıklayınız