Kategoriler
Proje Haberleri

Askandar Çengelköy Konutları satışları devam ediyor

Askandar Çengelköy Konutları projesi modern yapısı ve konforlu yaşam alanlarıyla sizleri bekliyor. Projenin konumu İstanbul’un Üsküdar İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Askandar İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Butik bir site konsepti içerisinde 3 adet blok bulunmaktadır. Bu bloklarda 4 artı 1 daireler ile 4 artı 1, 5 artı 2 ve 6 artı 2 dubleks daireler bulunmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Butik bir site konsepti içerisinde 3 adet blok bulunmaktadır. Bu bloklarda 4 artı 1 daireler ile 4 artı 1, 5 artı 2 ve 6 artı 2 dubleks daireler bulunmaktadır. Satışa sunulan 4 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 160 metrekaredir. 4 artı 1 dubleks dairelerin büyüklüğü brüt 280 metrekaredir. 5 artı 2 dubleks dairelerin büyüklüğü brüt 335 metrekaredir. Ayrıca 6 artı 2 dubleks dairelerin büyüklüğü brüt 400 ile 450 metrekare arasında olmaktadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için villaların kendine ait otopark alanı mevcuttur. Otopark alanında kendine ait depo alanı bulunmaktadır. Ayrıca her villanın kendine ait peyzaj alanı ve hobi bahçesi bulunmaktadır. Bunun yanı sıra ortak alanda spor alanı, çocuk oyun parkı ve kamelyalar mevcuttur.

Çatı katına kadar asansör çıkmaktadır. Hidrofor, jeneratör, su deposu, uydu ve yangın merdiveni gibi birçok özelliğe sahiptir. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Ayrıca konutlar yerden ısıtma sistemine sahiptir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Üstelik konutlar akıllı ev sistemi özelliğine sahip olup görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Mutfaklar Amerikan mutfak modeline sahiptir. İçerisinde ankastre mutfak seti bulunmaktadır. Yatak odalarında ebeveyn banyosu bulunmaktadır. Ayrıca banyoların içerisinde duşakabin yer almaktadır. Bunun yanı sıra laminat zemin ve seramik zemin uygulanmaktadır.

Askandar Çengelköy Konutları konumu hakkında

Proje, İstanbul’un Üsküdar İlçesi Güzeltepe Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Üstelik bu konutlar şehir merkezine yakın konumdadır. Muhitinde alışveriş merkezi, eğlence merkezi, market, semt pazarı ve spor salonu bulunmaktadır. Bunun yanı sıra hastane, sağlık ocağı ve eczane gibi sağlık kurumları mevcuttur.

Askandar Çengelköy Konutları fiyatları ne kadardır?

Askandar Çengelköy Konutları projesinde banka kredisine uygun satışlar yapılmaktadır. Üstelik yüzde 30, yüzde 50, yüzde 60 peşin ödeme seçenekleri ile komisyonsuz daire seçenekleri mevcuttur. Brüt 160 metrekare büyüklüğe sahip 4 artı 1 dairelerin fiyatı 4.250.000 TL’den satışa sunulmuştur. Brüt 280 metrekare büyüklüğe sahip 4 artı 1 dubleks dairelerin fiyatı 11.000.000 TL’den satışa sunulmuştur. Ayrıca brüt 335 metrekare büyüklüğe sahip 5 artı 2 dubleks dairelerin fiyatı 7.850.000 TL’den satışa sunulmuştur. Brüt 400 ile 450 metrekare arasında olan 6 artı 2 dubleks dairelerin fiyatı 6.250.000 TL ile 8.150.000 TL arasında değişmektedir.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (532) 289 32 58 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…