Kategoriler
Proje Haberleri

Asko Vega Aksaray 0.89 kredi imkanı ile son daireler satışta

Asko Vega Aksaray projesi lüks yapısı ve geniş özellikleri ile sizleri bekliyor. Projenin konumu Aksaray’ın Merkez İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Asko Yapı tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde toplamda 8 katlı 67 adet daire ve 4 adet dükkan bulunmaktadır. Bunlar 2 artı 1 daireler ile 2 artı 1 balkonlu ofislerden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Asko Yapı tarafından geliştirilen projede toplamda 8 katlı 67 adet daire ve 4 adet dükkan bulunmaktadır. Bunlar 2 artı 1 daireler ile 2 artı 1 balkonlu ofislerden oluşmaktadır. Satışa sunulan 2 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 100 metrekaredir. 2 artı 1 dairelerin net büyüklüğü ise 85 metrekare olmaktadır. Ayrıca 2 artı 1 ofislerin büyüklüğü 90 metrekare olmaktadır. 2 katlı kapalı otopark alanı mevcuttur. Ayrıca lobiden 2 farklı giriş bulunmaktadır. Bunun yanı sıra Kone marka 3 adet asansör yer almaktadır.

Dairelerde yerden ısıtma Kaskad sistemine sahiptir. Ayrıca merkezi doğalgaz ısı pay ölçerli sistem bulunmaktadır. Her oda için sıcaklığı ayarlanabilir termostat mevcuttur. Tüm bağımsız bölümlerde klima alt yapısı bulunmaktadır. Daireler arası ısı yalıtımı, su yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Üstelik konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Mutfak içerisinde ankastre mutfak seti yer almaktadır. Ayrıca toplantı salonu bulunmaktadır. Bütün katlarda ve ofislerde açılabilir cam ve daha pek çok özellik yer almaktadır.

Asko Vega Aksaray konumu hakkında

Proje, Aksaray’ın, Merkez İlçesi, Taşpazar Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Üstelik bu proje bulunduğu bölgenin yatırım değeri yüksek bir konumunda yükselmektedir.

Asko Vega Aksaray fiyatları ne kadar?

Asko Vega Aksaray projesinde 0.89 kredi imkanı ile son daireler satışa sunulmuştur. Brüt 100 metrekare büyüklüğe sahip 2 artı 1 daireler 1.299.000 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (382) 202 03 02 veya 0 (553) 888 03 11 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…