Kategoriler
Proje Haberleri

Aslan Park Evleri Bursa’da yükseliyor

Aslan Park Evleri, Bursa Nilüfer’de yer almaktadır. Proje İpekoğulları İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Daire ve mağazaların bulunduğu karma proje hakkında detaylar, dairelerin özellikleri ve satış fiyatları haberin devamında yer almaktadır.

Proje detayları ve dairelerin özellikleri

Aslan Park Evleri toplam 4.225 metrekare alan üzerine inşa edilmektedir. 8 adet mağaza, 24 adet daire olmak üzere birbirinden bağımsız 32 adet bölüm bulunmaktadır. Daireler 3 oda 1 salon olarak tasarlanmıştır. Mutfak ile salon ayrı şekildedir. Mutfak, salon, odalar dışında 2 adet balkon ve 2 adet de banyo bulunmaktadır. Banyolardan bir tanesi ortak kullanım için diğeri ebeveyn kullanımı içindir. Ebeveyn banyosu yatak odası içinde yer almaktadır. Mutfaklarda fırın, bulaşık makinesi, davlumbaz ve set üstü ocak bulunmaktadır. Bunun dışında vestiyer de hazır bulunmaktadır. İç kapılar Amerikan kapı, dış kapılar çelik kapı olarak hazırlanmıştır. Dairelerde yer alan balkonlar hem yazın hem kışın kullanım için uygundur.

Aslan Park Evleri projesinde araç parkı için hem açık, hem kapalı otopark bulunmaktadır. Site içerisinde özel çocuk parkı vardır. Ayrıca yetişkinlerin dinlenmesi için kamelyalar da vardır. Site içerisinde güvenlik 24 saat ve kamera iledir. Katlar arasında iniş çıkış için asansör sistemi mevcuttur.

Aslan Park Evleri konumu ve daire fiyatları

Proje merkezi bir konumda yer almaktadır. Kreş, ilkokul, ortaokul, lise, üniversite, cami eczane, semt pazarı, hastane, sağlık ocağı, market ve manava yakındır. Uzak mesafeler için hem özel araç hem toplu taşıma araçları kullanılmaktadır. Toplu taşıma olarak otobüs durağı, metro ve tren istasyonu vardır.

Aslan Park Evleri, daireleri satışları devam etmektedir. Daireler 3 oda 1 salon olarak hazır bulunmaktadır. Tüm daireler 125 metrekare büyüklüktedir. Ancak konumları farklıdır. Bu nedenle fiyatlarında da değişiklik olmaktadır. Dairelerin fiyatları 2 milyon 250 binden 2 milyon 400 bin arasında değişmektedir. Dairelerin güncel fiyatları ve ödeme koşulları için firma ile iletişime geçebilirsiniz. Bunun için 0 (224) 451 60 04 ve 0 (533) 423 82 54 numaraları bulunmaktadır. Bu numaralardan ek olarak bilgi almak için istediğiniz soruları sorabilirsiniz. 

Diğer proje haberlerine de göz atmak için tıklayınız