Kategoriler
Kampanyalar Proje Haberleri

Asma Bahçe Villaları Şile’de yükseliyor

Asma Bahçe Villaları projesi İstanbul İli, Şile İlçesi’nin en çok tercih edilen lokasyonlarından birisi olan Çengilli Mahallesi’nde hayata geçirilmektedir. Villa projesinde farklı ödeme kampanyaları başlatılmıştır. Ayrıca takas kampanyası da projede alıcılar için bir fırsat olarak sunulmaktadır. Projede villa tipleri neler, teslim tarihi ne zaman, ödeme planı nasıl, satılık villa fiyatları ne kadar? Tüm bu soruların cevaplarına haberimizin devamından ulaşabilirsiniz.

Projenin özellikleri neler?

Şile villa projesi 2 bin 179 metrekare yüzölçümüne sahip arsa alanı üzerinde hayata geçirilmektedir. 2 bin 179 metrekare büyüklüğündeki arsa üzerinde ise toplam 3 villa bloğu bulunmaktadır. Üç adet villa bloğunda ise 6 adet triplex ikiz villa yer almaktadır.

Villa projesinde yer alan 6 adet villa 3+2 ve 5+1 tipinde projelendirilmiştir. Her villaya ait 121 metrekare ile 423 metrekare arasında değişen farklı büyüklüklerde müstakil bahçeler yer almaktadır. Ayrıca, her villaya ait açık otopark alan yer almaktadır. Söz konusu villalar brüt 181 metrekare büyüklüğündedir. Böylece 5+1 veya 3+2 tip villalar hem yazlık hem de kışlık kullanım için yatırımcıların tercihi haline gelmektedir.

Asma Bahçe Villaları fiyatları ne kadar?

Villa fiyatları, villanın tipine ve büyüklüğüne göre değişmektedir. Bu kapsamda satılık villa fiyatları aşağıdaki gibidir.

181 metrekare brüt alana sahip 3+2 tip villa fiyatları 15 milyon 500 bin TL’den başlamaktadır.

Ayrıca 181 metrekare brüt alana sahip 5+1 tip villa fiyatları ise 14 milyon 500 bin TL’den başlamaktadır.

Lansman fiyatları ve takas imkanı ile satışta

Asma Bahçe Villaları Şile lansman dönemine özel fiyatlarla satışa sunulmuştur. Ayrıca villa projesinde yüzde 40 peşinatla, araç ve gayrimenkul takası kampanyası fırsatı sunulmaktadır.

Arabanı ver evini al kampanyası

Şile, Çengilli Mahallesi’nde yer alan Asma Bahçe Villaları projesinde lansman dönemine özel fırsatlar sunulmaktadır. Villa alış fiyatında yüzde 20’ye varan fiyat avantajıyla, aracınızı satmayı beklemeden, piyasa fiyatı üzerinden peşinat olarak vererek villa sahibi olma fırsatı sunulmaktadır. Böylece brüt 181 metrekare 5+1 veya 181 metrekare brüt 3+2 tip villa sahibi olma imkanı bulunmaktadır.

Yüzde 40 peşin, yüzde 60 teslimde öde kampanyası

Asma Bahçe Villaları projesinde lansman dönemine özel bir diğer kampanyada yüzde 40 peşinat ödeyerek villa sahibi olma fırsatı sunulmaktadır. Böylece villaları liste fiyatından yüzde 17 daha ucuza satın almak mümkün olmaktadır. Ayrıca kalan tutarı ise teslimde ödeme fırsatı sunulmaktadır. Bu villa projesinin 2024 yılı, Ekim ayında teslim edilmesi planlanmaktadır.

Yüzde 20 indirim fırsatı

31 Ekim 2024 tarihinde teslim edilmesi planlanan villa projesinde liste fiyatı 15 milyon 950 bin TL olan 5+1 tip villayı yüzde 20 indirimle 12 milyon 750 bin TL’ye alma fırsatı sunulmaktadır.

Kira garantisi kampanyası

Satın aldığınız villayı kiraya vermeyi düşündüğünüz zaman, henüz satın alma aşamasında, eğer talebiniz olursa, aylık 60 bin TL ile 75 bin TL arası bir fiyat üzerinden aylık kira garantisiyle satın alma imkanı sunulmaktadır. Böylece kira getirinizi garanti altına alma imkanı olmaktadır.

Yerden ısıtmalı villalarda, set üstü ocak, müstakil giriş, bahçe, korkuluk bulunmaktadır. Ebeveyn banyosu, çelik kapı, Amerikan mutfak gibi özellikler yer almaktadır. Ayrıca villalarda seramik zemin, spot aydınlatma, PVC doğrama, kiler yer almaktadır. Bunların dışında armatür musluk batarya, buzdolabı, davlumbaz ve fırın da bulunmaktadır.

Proje nerede yer almaktadır?

Villa projesi İstanbul İli, Şile İlçesi, Çengilli Mahallesi’nde yer almaktadır. Ayrıca eğitim kurumlarına, hastaneye, dolmuş ve otobüs duraklarına yakın bir konumda yer almaktadır.

Projede yer alan satılık villalar ile ilgili detaylı bilgi için 0541 294 74 04 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…

Emlak haberler için tıklayınız…