Kategoriler
Proje Haberleri

Asmolen Panorama 4 satışları başladı

Asmolen Panorama 4 projesi lüks mimari yapısı ve konforlu yaşam alanlarıyla sizleri bekliyor. Kocaeli Başiskele’de bulunan proje Asmolen Yapı firması tarafından hayata geçirilmektedir. Geniş bir alan üzerine inşa edilen bu konutlar toplam 12 bloktan oluşmaktadır. Ayrıca proje kapsamında villa seçenekleri de mevcuttur. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Söz konusu projede, Fatih Mahallesi üzerinde yer alan alanda inşa edilecektir. Proje kapsamında yalnızca daireler değil villalar da yer almaktadır. Asmolen Panorama 4 projesinde 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 tip daire seçeneklerine yer verilmiştir. Aynı zamanda 4+1 ve 5+1 tip villa seçenekleri de mevcuttur. Dairelerin büyüklükleri 103 metrekare ile 216 metrekare arasında değişmektedir. Villaların büyüklükleri ise 204 metrekare ile 260 metrekare arasındadır.

Daire ve villa içlerinde genel olarak giyinme odası, kiler, ebeveyn banyosu, teras gibi olanaklara yer verilmiştir. Site içerisinde yer alan proje sosyal olanakları ile de dikkat çekmektedir. Site içerisinde havuz, yürüyüş ve bisiklet yolları, sosyal tesis gibi alanlar mevcuttur. Ayrıca 150 metrekare panorama life etkinlik alanı, fitness merkezi, hamam ve geniş yeşil alan, piknik noktaları gibi sosyal olanaklar da proje kapsamında sunulmaktadır. Bunların yanı sıra kamera sistemi, kapalı garaj, otopark, güvenlik, jeneratör gibi imkanlar da mevcuttur.

Asmolen Panorama 4 konumu hakkında

Proje, Kocaeli’nin Başiskele İlçesi Fatih Mahallesi’nde bulunmaktadır. Ayrıca bu konutlar doğa manzaralıdır. Muhitte market, semt pazarı ve park gibi ihtiyaçlarınızı giderebileceğiniz birçok alan bulunmaktadır. Bunun yanı sıra hastane, sağlık ocağı ve eczane bulunmaktadır. Ulaşım konusunda boğaz köprülerine ve caddeye yakın konumdadır. Toplu taşıma araçlarından minibüs ve otobüs kullanabilirsiniz.

Asmolen Panorama 4 fiyatları ne kadardır?

Kocaeli konut projesinde fiyatlar daire ve villa tipine göre değişmektedir. Bu kapsamda satışları devam eden;

103 metrekare brüt alana sahip 2+1 tip daireler 1 milyon 250 bin TL,

Brüt 143 metrekare alana sahip 3+1 tip daireler 1 milyon 750 bin TL,

180 metrekare brüt alana sahip 4+1 tip daireler 2 milyon 250 bin TL,

216 metrekare brüt alana sahip 5+1 tip daireler 2 milyon 750 bin TL,

Brüt 208 metrekare dubleks tip 4+1 villalar 3 milyon 250 bin TL,

260 metrekare brüt alana sahip tek katlı 5+1 villalar 5 milyon TL’den satışa sunulmaktadır.

Ayrıca daire satışları satış ofisinde gerçekleştiğinden dolayı emlak komisyonu alınmamaktadır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (532) 373 41 41 telefonu numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…