Kategoriler
Proje Haberleri

Asoy Plaza 9 iş ve yaşam alanlarını bir araya getiriyor

Asoy Plaza 9 İstanbul Zeytinburnu’nda yer alan bir projedir. Proje Asoy İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Projede çok sayıda home office bulunmaktadır. İnşaat aşamasında olan projede satışlar başlamış durumdadır. Satışta olan home officelerin büyüklükleri, özellikleri, fiyatları ve proje hakkında diğer detaylar haberin devamında yer almaktadır.

Proje detayları ve home officelerin özellikleri

Asoy Plaza 9 toplam 25 bin metrekare inşaat alanı üzerinde kurulmaktadır. Bu alanda toplam 160 adet bağımsız bölüm vardır. Bunların 13’ü ticari alan 147 adedi home officedir. Rezidanslar 1+1, 2+1 ve 3+1 olarak hazırlanmaktadır. Bütün dairelerde salon ile mutfak birleşiktir. 1+1 rezidanslar salon+mutfak, yatak odası, banyo ve holden oluşmaktadır. 2+1 daireler salon+mutfak, hol, yatak odası, banyo, ebeveyn odası ve ebeveyn banyosu vardır. 3+1 dairelerde ise salon+mutfak, banyo, 2 adet yatak odası, ebeveyn odası, ebeveyn banyosu, antre, teras bulunmaktadır. Rezidanslarda odalar hem yaşam alanı hem iş alanı olarak kullanıma uygundur.

Asoy Plaza 9 projesinde katlara iniş çıkış için asansör sistemi bulunmaktadır. Asansörler hem insan hem yük taşımak için uygundur. Araç park etmek için hem açık hem kapalı otopark bulunmaktadır. Isıtma olarak merkezi ısıtma sistemi bulunmaktadır.

Asoy Plaza 9 konumu ve büyüklükleri

Proje pek çok önemli yere yakındır. Çevresinde pek üniversite, hastane ve banka bulunmaktadır. Yakın eğitim merkezleri olarak Yıldız Teknik Üniversitesi, İstinye Üniversitesi, Koç ve Yeni Yüzyıl Üniversitesi vardır. Sağlık kurumları olarak Avrasya Hastanesi, İstanbul Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Bezmi Alem Vakıf Üniversitesi Hastanesi ve Yeditepe Üniversitesi Hastanesi bulunmaktadır. Alışveriş merkezleri olarak ise Ömür Plaza AVM, Marmara Forum AVM, Axis İstanbul AVM, Historia AVM ve İstanbul Forum AVM bulunmaktadır. Proje konumundan daha uzak yerlere ulaşım için hem özel araç hem toplu taşıma araçları kullanılmaktadır. Asoy Plaza 9 metrobüse 3, tramvaya 5, metroya ve Avrasya Tünel’ine 10 dakika uzaklıkta bulunmaktadır. 

Projede yer alan dairelerin fiyatları hakkında her hangi bir bilgi verilmemektedir. Şu anda inşaat aşamasında olan proje 2023 yılının dördüncü çeyreğinde teslim edilecektir. Proje hakkında detaylı bilgi almak için 444 70 61 numarasını arayabilirsiniz. Bu numaralardan istediğiniz bilgileri ve fiyatları öğrenebilirsiniz.

Diğer proje haberlerine göz atmak için tıklayınız…