Kategoriler
Proje Haberleri

Assun Hill sosyal donatı olanakları

İstanbul’un Tuzla ilçesinde, Assun İnşaat firması imzasıyla hayata geçirilen Assun Hill konut projesi, 3 blokta toplam 94 adet daireden meydana geliyor.

Konut projesinde 2+1 tipte ve 3+1 tipte daireler yer alıyor. Projede iki farklı tipte 3+1 daire bulunuyor. Projedeki dairelerin büyüklükleri, 123 metrekare ila 164 metrekare arasında değişiyor.

Konut projesi, sahiplerine hemen teslim edilebilir durumda bulunuyor.

Assun Hill konut projesi fiyat bilgisi

Konut projesindeki 2+1 tipteki daireler, 297 bin TL’den başlayan fiyatlarla satılıyor. Konut projesindeki 3+1 tipteki daireler ise 397 bin TL2den başlayan fiyatlarla satılıyor.

Projede yüzde 0,98 faiz oranıyla konut kredisi kullanabilmek mümkün.

Assun Hill konut projesi sosyal donatı olanakları

Konut projesinde birçok sosyal donatı olanağı yer alıyor. Projede açık yüzme havuzu, çocuk yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, güvenlik, kameralı güvenlik, kameriye, kapalı otopark ve yürüyüş parkuru gibi çok sayıda sosyal donatı olanağı mevcut.

Asansörlü konut projesi, ankastre beyaz eşyalarla donatıldı. Merkezi ısıtma sisteminin kullanıldığı konut projesindeki dairelerde, ısı pay ölçer de yer alıyor. Konut projesinde, ebeveyn banyosu ve balkon da bulunuyor.

Yapı denetimi ve zemin etüdü yapılan konut projesi, deprem ve yalıtım yönetmeliğine uygun bir şekilde inşa ediliyor.

Konut projesi nerede yükseliyor?

Konut projesi, oldukça merkezi bir konumda yer alıyor. Proje; Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı’na 10 dakika, Okan Üniversitesi’ne 10 dakika, Marmara Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne 15 dakika, Sabancı Üniversitesi’ne 10 dakika, Pendik Marina’ya 5 dakika, Pendorya AVM’ye 5 dakika, Teknopark’a 3 dakika, Tuzla Marina’ya 15 dakika uzaklıkta konumlanıyor.

Proje, toplu taşıma olanaklarına da kolay ulaşılabilir bir noktada. Proje, Tavşantepe metroya 10 dakika uzaklıkta, Kurtköy metroya ise 2 dakika uzaklıkta yer alıyor.

Assun Hill konut projesi, Aydınlı Mah. Gürpınar Cad. Tuzla/İstanbul adresinde inşa ediliyor.

Konut projesi ile ilgili bilgilere 0533 693 45 21 numaralı telefondan ulaşılabiliyor.