Kategoriler
Proje Haberleri

Astim Metro Life projesi fiyat bilgisi

Ankara’nın Batıkent ilçesinde, Astim İnşaat tarafından inşa edilen Astim Metro Life konut projesi, toplam 224 adet daireden meydana geliyor.

Konut projesinde 3 adet blok yer alıyor. Projedeki tüm daireler, 3+1 tipte ve 4+1 tipte tasarlandı. Konut projesindeki 3 oda 1 salon daireler 88 ile 110 metrekare, 4 oda 1 salon daireler 162 ve 168 metrekare büyüklüğe sahip olarak hayata geçirildi.

Yüzde 55’i satılan konut projesinin Ekim 2020 tarihinde sahiplerine teslim edilmesi bekleniyor.

Astim Metro Life konut projesi fiyat bilgisi

Konut projesindeki 3+1 tipteki daireler, 385 bin TL ila 520 bin TL arasında fiyatlarla satılıyor. Konut projesindeki 4+1 tipteki daireler ise 590 bin TL ila 790 bin TL arasında fiyatlarla satılıyor.

Projede belli bir miktar peşinat sonrasında kalan konut bedelinin ödemesini teslimde yapabilmek mümkün.

Astim Metro Life konut projesi sosyal donatı özellikleri

Konut projesinde çeşitli sosyal donatı olanakları yer alıyor. Projede açık yüzme havuzu, çocuk yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, güvenlik, kameralı güvenlik, basketbol sahası, açık otopark ve kapalı otopark gibi bazı sosyal donatı özellikleri bulunuyor.

Asansörlü konut projesinde balkon da var. Deprem ve yalıtım yönetmeliğine uygun bir şekilde inşa edilen konut projesinde, yapı denetimi ve zemin etüdü de yapıldı.

Konut projesi nerede yükseliyor?

Proje, oldukça merkezi bir noktada inşa ediliyor. Metro durağının karşısında yer alan proje, yeni yapılacak AVM’ye de yakın bir konumda hayata geçiriliyor.

Astim Metro Life konut projesi, Yeni Batı Mah. Necip Fazıl Cad. Batıkent/Ankara adresinde inşa ediliyor.

Konut projesi ile ilgili olan tüm detaylı bilgilere 0212 566 40 41 numaralı telefonu arayarak ulaşabilmek mümkün durumda bulunuyor.