Kategoriler
Proje Haberleri

Asude Tower Kırıkkale satışları devam ediyor

Asude Tower projesi modern kullanım alanları ve zengin sosyal donatıları ile sahiplerini bekliyor. Projenin konumu Kırıkkale’nin Merkez İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Asude İnşaat tarafından hayata geçilmektedir. Site içerisinde bitişik 2 blok ve toplam 108 adet daire bulunmaktadır. Bu daireler 4 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Asude İnşaat firması güvencesi ile tasarlanan projede her biri 15 katlı bitişik 2 blok yükselmektedir. Bu bloklarda toplam 108 adet daire yer almaktadır. Üstelik daireler 4 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Satışa sunulan 4 artı 1 dairlerin büyüklüğü brüt 225 metrekaredir. Ayrıca bu dairelerin net 210 metrekare oluşmaktadır. Proje, deprem yönetmeliğine uygun yapıdadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için kapalı otopark alanı mevcuttur. Sosyal alanlar içerisinde mini basketbol, futbol sahası, çeşitli çocuk oyun parkı ve eğlence alanları bulunmaktadır. Bloklarda asansör sistemi yer almaktadır. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Ayrıca konutlar merkezi ısıtma sistemine sahiptir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Bununla birlikte konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Mutfak içerisinde ankastre mutfak seti bulunmaktadır. Yatak odalarında giyinme odası ve ebeveyn banyosu bulunmaktadır.

Asude Tower konumu ve fiyatları hakkında

Proje, Kırıkkale’nin Merkez İlçesi Yenidoğan Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Söz konusu proje şehir merkezine yakın olup Cumhuriyet Caddesi üzerinde yer almaktadır.

Asude Tower projesinde konut sahibi olacakların tamamlanmasıyla beraber yüzde 50’nin üzerinde prim sağlanması bekleniyor. Brüt 225 metrekare büyüklüğe sahip 4 artı 1 daireler 1.400.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 318 225 00 36 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…