Kategoriler
Proje Haberleri

Ata Ormanada Gaziantep satışları devam ediyor

Ata Ormanada Gaziantep projesi modern mimari yapısı ve lüks yaşam alanlarıyla sizleri bekliyor. Projenin konumu Gaziantep’in Şahinbey İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Ata Beton & Yapı tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde 6 artı 1 ve 10 artı 1 konut tiplerinden oluşan villalar bulunmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Ata Beton & Yapı tarafından hayata geçirilen proje modern yapısı ve konforlu yaşam alanlarıyla dikkat çekmektedir. Site içerisinde 6 artı 1 ve 10 artı 1 konut tiplerinden oluşan villalar bulunmaktadır. Satışa sunulan 6 artı 1 villaların büyüklüğü brüt 400 metrekaredir. 6 artı 1 villaların net büyüklüğü ise 330 metrekare olmaktadır. Ayrıca 7 artı 1 villaların büyüklüğü brüt 750 metrekare olmaktadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için her villaya özel kapalı otopark alanı mevcuttur. Üstelik her villaya ait açık yüzme havuzu ve güneşlenme alanları bulunmaktadır. Bunun yanı sıra geniş bahçe alanları bulunmaktadır. Isıtma sistemi olarak doğalgaz mevcuttur. Ayrıca kombi takılı olarak teslim edilmektedir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Villalarda 5 adet banyo mevcuttur. Ayrıca banyoların içerisinde duşakabin yer almaktadır.

Ata Ormanada Gaziantep fiyatları ne kadar?

Ata Ormanada Gaziantep projesinde fiyatlar konut tipine göre farklılık göstermektedir. Brüt 400 metrekare büyüklüğe sahip 6 artı 1 villaların fiyatı 5.000.000 TL’den satışa sunulmuştur. Ayrıca brüt 750 metrekare büyüklüğe sahip 10 artı 1 villaların fiyatı 12.000.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Ata Ormanada nerede yer alıyor?

Konut projesi Gaziantep’in Şahinbey İlçesi Sarısalkım Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (342) 371 77 77 veya 0 (552) 555 23 23 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…