Kategoriler
Proje Haberleri

Ataşehir Eryaman satışları devam ediyor

Ataşehir Eryaman projesi konum olarak Ankara İli, Yenimahalle İlçesi, Ata Mahallesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu konut projesi Remsa İnşaat Gayrimenkul firması tarafından hayata geçirilmektedir. Söz konusu konut projesi 46 bin metrekare büyüklüğe sahip arsa alanı üzerinde inşa edilmektedir. Eryaman konut projesi içerisinde 3+1, 4+1 ve 4.5+1 konut tiplerinden oluşan daireler bulunmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Eryaman konut projesi 46.000 metrekare yüzölçümüne sahip parsel üzerinde hayata geçirilmektedir. Bu konut projesinde üç farklı tip daire seçenekleri yer almaktadır. Yenimahalle konut projesi 5 adet konut bloğundan meydana gelmektedir.  Konut projesi içerisinde 3 artı 1, 4 artı 1 ve 4.5 artı 1 konut tiplerinden oluşan daireler bulunmaktadır. Satışa sunulan 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 125 metrekaredir. 4 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 185 metrekare ile 225 metrekare arasında değişmektedir. Ayrıca 4,5 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 185 metrekare olmaktadır. Projenin zemin etüdü yapılmıştır. Ayrıca deprem yönetmeliğine uygun yapıdadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Üstelik konutlarda görüntülü diafon sistemi bulunmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için 189 adet kapalı ve 210 adet açık otopark alanı mevcuttur. Ayrıca 11 adet de engelli otoparkı mevcuttur.

19.676 metrekarelik yüzlerce ağaç ve sosyal donatılarla süslenmiş peyzaj alanı bulunmaktadır. Ayrıca kapalı yüzme havuzu, siteye özel kafe ve dinlenme alanları ile tam donanımlı spor salonu, duş ve giyinme odaları bulunmaktadır. Bunun yanı sıra kamelyalar ve süs havuzu yer almaktadır. Asansör, hidrofor, kablo TV, su deposu, uydu ve yangın merdiveni gibi birçok özelliğe sahiptir. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Isıtma sistemi olarak pay ölçerli merkezi sistem mevcuttur. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Mutfak içerisinde ankastre mutfak seti bulunmaktadır. Yatak odalarında giyinme odası ve ebeveyn banyosu bulunmaktadır. Ayrıca banyoların içerisinde Hilton lavabo ve duşakabin yer almaktadır. Bunun yanı sıra parke zemin uygulanmaktadır.

Ataşehir Eryaman nerede yer almaktadır?

Proje, Ankara’nın Yenimahalle İlçesi Ata Mahallesi’nde bulunmaktadır. Bulunduğu lokasyon ile Eryaman’ın en iyi lokasyonlarından biri olup, şehrin önemli ticaret merkezleri arasında yer almaktadır. Ayrıca proje şehir merkezine yakın konumdadır. Muhitinde alışveriş merkezi, market, park, semt pazarı ve spor salonu bulunmaktadır. Bunun yanı sıra hastane ve sağlık ocağı gibi sağlık kurumları mevcuttur. Metro İstasyonu 3 dakika uzaklıktadır. Ayrıca otobüs, dolmuş ve ring hattı site önünde yer almaktadır.

Ataşehir Eryaman fiyatları ne kadardır?

Ataşehir Eryaman projesinde satışlar tüm hızıyla devam etmektedir. Konut projesinde fiyatlar konut tipine ve büyüklüğüne göre değişmektedir. Ayrıca bulunduğu kata ve cepheye göre de fiyatlar değişmektedir.

Brüt 135 metrekare büyüklüğe sahip 3+1 daireler 4 milyon 179 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmuştur.

183 metrekare brüt alana sahip 4+1 dairelerin fiyatları 5 milyon 998 bin 500 TL ile 6 milyon 289 bin TL arasında değişmektedir.

Ayrıca brüt 185 metrekare büyüklüğe sahip 4.5+1 tip dairelerin fiyatları ise 5 milyon 999 bin ile 7 milyon 089 bin TL arasında değişmektedir.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0538 315 75 06 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…