Kategoriler
Proje Haberleri

Ataşehir Modern teslim tarihi

İstanbul’un Ataşehir ilçesinde, Lens Yapı inşaat firması imzasıyla hayata geçirilen Ataşehir Modern konut projesi, toplam 34 bin 145 metrekare arsa alanı üzerinde inşa ediliyor.

1106 konuttan meydana gelen konut projesinde 3 blok yer alıyor. Projede 44 adet de ticari alan bulunuyor. Projede 1+1 tipte, 2+1 tipte, 3+1 tipte, 4+1 tipte ve 5+1 tipte daire seçenekleri var. Projedeki konutların büyüklükleri, 78 metrekare ila 440 metrekare arasında değişiyor.

Konut projesinin Mart 2021 tarihinde sahiplerine teslim edilmesi bekleniyor.

Ataşehir Modern konut projesi fiyat listesi

Konut projesindeki 1+1 tipteki daireler 587 bin TL’den başlayan fiyatlarla satılıyor. Projedeki 2+1 tipteki daireler 900 bin TL’den başlayan fiyatlarla satılıyor. Projedeki 3+1 tipteki daireler ise 1 milyon 273 bin TL’den başlayan fiyatlarla alıcıya sunuluyor.

Projede yüzde 10 peşinat vererek kalan kısım için 72 ay vade yapabilmek mümkün.

Ataşehir Modern konut projesi sosyal donatı özellikleri

Adalar manzaralı projede, birçok sosyal donatı özelliği var. Projede kapalı yüzme havuzu, fitness merkezi, market, kafe, restoran, sinema, karaoke, güvenlik ve kapalı otopark gibi çeşitli sosyal donatı olanakları mevcut.

Asansörlü konut projesinde; mağazalar, kafeler ve restoranlar da bulunuyor. Deprem ve yalıtım yönetmeliğine uygun bir şekilde inşa edilen konut projesinde, yapı denetimi ve zemin etüdü de yapılmış durumda.

Şık ve modern tasarımıyla ilgi gören proje, aile yaşamına da uygun bir şekilde hayata geçiriliyor.

Karma proje nerede yükseliyor?

Karma proje, Anadolu yakasının en gelişmiş ilçelerinden Ataşehir’de hayata geçiriliyor. Proje, oldukça merkezi bir konumda yer alıyor. Adalar ve Marmara Denizi manzaralı olan proje, i E-5 ve E-6 kara yollarının kesiştiği noktada inşa ediliyor.

Ataşehir Modern konut projesi, Küçükbakkalköy Mah. Ahmet Yasevi Cad. 34750 Ataşehir/İstanbul adresinde yer alıyor.

Konut projesi hakkındaki tüm detaylı bilgilere 0216 580 98 81 numaralı telefonu arayarak ulaşabilmek mümkün durumda bulunuyor.