Kategoriler
Proje Haberleri

Atatürk Konutları Sungurlu satışları devam ediyor

Atatürk Konutları projesi bulunduğu bölgenin en nezih konumunda yapımı devam etmekte olup daire satışları da başlamıştır. Projenin konumu Çorum’un Sungurlu İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Ergişi Yapı tarafından hayata geçirilmektedir. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Ergişi Yapı güvencesiyle yaşama geçirilen projede 5 katlı, yatay mimariye sahip bina yükselmektedir. Bahsi geçen binada 3 artı 1 konut tiplerinden oluşan daireler yer almaktadır. Satışa sunulan 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 140 metrekaredir. Ayrıca 3 artı 1 dairelerin net büyüklüğü 130 metrekare olmaktadır. Tüm daireler özenle tasarlanmıştır. Bununla birlikte ferah kullanım alanlarına sahip olup tamamen birinci sınıf malzemelerle inşa edilmiştir. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için özel otopark alanı mevcuttur. Ortak alan içerisinde çocuk oyun parkı bulunmaktadır. Üstelik binada toplantı salonu bulunmaktadır. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Isıtma sistemi olarak doğalgaz mevcuttur. Ayrıca kombi takılı olarak teslim edilmektedir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Bunun yanı sıra görüntülü diafon sistemi mevcuttur.

Atatürk Konutları konumu hakkında

Nezih bir bölgede yer alan proje, Çorum’un Sungurlu İlçesi Bahçelievler Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Firmaya ait olan Pınar Evler ve Ümit Evler’in yanında, Ferhat Apartman’ın karşısında yükselmektedir. Diğ Çayı ve Tatlı Sokağa cephe konumdadır. Üstelik tüm daireler sabah ve akşam güneşi alacak şekilde konumlandırılmıştır.

Atatürk Konutları fiyatları ne kadar?

Sınırlı sayıdaki daireleri ile alıcısını bekleyen Atatürk Konutları projesinde topraktan daire satışı avantajları bulunmaktadır. Eşsiz ödeme imkanları ve takas desteği ile daireler sahiplerini bekliyor. Üstelik özel ödeme planları ve daire fyatları profesyonel ekip tarafından planlanmaktadır. Brüt 140 metrekare olan 3 artı 1 dairelerin fiyatı 980.000 TL ile 1.700.000 TL arasında değişmektedir.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0(545) 898 98 90 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberlerine ulaşmak için tıklayınız…