Kategoriler
Proje Haberleri Projeler

Athena Premium 36 ay sıfır faiz ile satışta

Athena Premium Mersin’in İçel ilçesinde yer alan bir projedir. Proje Şekerlisoy Topluluğu tarafından hayata geçirilmektedir. Denize sıfır dairelerden oluşan proje hakkında merak edilenler, dairelerin büyüklükleri, özellikleri ve daha fazlası haberin devamında yer almaktadır.

Proje detayları ve dairelerin özellikleri

Athena Premium 26 katlı bloktan oluşmaktadır. 26 katta bulunan toplam 153 daireden  103 adeti 2+1, 48 adeti 3+1 ve 2 adeti 4+2 olarak tasarlanmaktadır. Geniş ve ferah dairelerden oluşan proje denize sıfır konumda olmasından dolayı her mevsim tatildeymiş hissi yaşatmaktadır. Özel tasarım mimariye sahip dairelerde pencere ve kapılar geniş camlı olarak tasarlanmaktadır. Bu özelliğinden dolayı her mevsim güneş ışığını bol miktarda ev içine alın. Dairelerde ısıtma sistemi bağımsız olarak yer almaktadır. Katlar arasında iniş çıkış için asansör sistemi bulunmaktadır. Bu asansör sistemi hem insan hem yük taşımak için elverişlidir.

Athena Premium sitesinde güvenliği sağlamak için 7/24 güvenlik sistemi bulunmaktadır. Ayrıca gösterişli lobi alanında concierge hizmeti verilmesi planlanmaktadır. Araç park etmek için açık otopark mevcuttur. Projede sosyal alanlara da özel olarak yer verilmektedir. Özellikle çocuklar için hem çocuk eğlence merkezi hem de aquapark planlanmaktadır. Yetişkinler içinse hem açık hem kapalı yüzme havuzu hazırlanmaktadır. Bunlara ek olarak fitness salonu, SPA, golf sahası ve sinema salonu da projede yer almaktadır.

Athena Premium konum özellikleri ve dairelerin büyüklükleri

Proje denize sıfır konumda yer almaktadır. Ayrıca Erdemli ilçesine 20 kilometre, Silifke ilçesine 30 kilometre ve Mersin şehir merkezine 55 kilometre uzaklıkta bulunmaktadır. Önemli yerlere yakın konumdadır ve ulaşım avantajı bulunmaktadır. Uzak mesafelere ulaşım için özel araç ya da mevcut olan toplu taşıma araçları kullanılmaktadır.

Athena Premium projesinde2 oda 1 salon daireler 95-98 metrekare büyüklüktedir. 3 oda 1 salon daireler ise 105 metrekare kullanım alanına sahiptir. Dairelerin fiyatları büyüklüklerine göre değişmektedir. İnşaat aşamasında olan dairelerin fiyatları 925 binden başlamaktadır. Proje daireleri hem oturmak için hem de yatırım için uygundur. Satışlarda 36 ay yüzde 0 faiz oranı avantajı da sağlanmaktadır. Proje hakkında daha fazla bilgi almak için firma ile iletişime geçebilirsiniz. Bunun için 444 38 42 numarası bulunmaktadır.

Diğer proje haberlerine de göz atmak için tıklayınız