Kategoriler
Proje Haberleri

Atılgan Oasis Mavişehir denize sıfır villaları büyülüyor

Atılgan Oasis Mavişehir konut projesi ayrıcalıklı özellikleri ve konforlu yapısı ile sahiplerini bekliyor. İzmir’in Karşıyaka İlçesinde yükselen proje Atılgan İnşaat firması güvencesiyle hayata geçirilmektedir. Aynı zamanda bu konutlar dubleks müstakil villalardan oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Proje, Karşıyaka İlçesi Mavişehir Mahallesi üzerindeki arsa alanı içerisinde inşa edilmektedir. Projede üç tip villa seçeneği sunulmaktadır. Bu villaların hepsi lüks özelliklerle donatılmıştır. Aynı zamanda Atılgan Oasis Mavişehir kaliteli işçiliğe sahip villaları ile dikkat çekmektedir. Villalar akıllı ev sistemlerine sahiptir. Ayrıca villa içlerinde beyaz eşya, vestiyer, giyinme odası, kiler, şömine, çamaşır odası gibi olanaklar mevcuttur. Bunların yanı sıra villa içlerinde ebeveyn banyosu, gömme dolap, klima, panjur, teras, yüz tanıma&parmak izi, barbekü, jakuzi, ankastre set, spot aydınlatma, görüntülü diafon gibi olanaklar da yer almaktadır.

78 adet villanın yer aldığı site içerisinde pek çok olanak sunulmaktadır. Doğa ve denizle iç içe yer alan her villanın müstakil yüzme havuzu ve bahçesi bulunmaktadır. Proje kapsamında ayrıca sauna, kreş, hamam, spor alanı, oyun parkı, kapıcı, güvenlik, kamera sistemi, her villaya ait otopark gibi olanaklar da sunulmaktadır. İzmir villa projesi kapsamında toplam 78 adet denize sıfır dubleks villa yer almaktadır. Villalar 4+1, 5+1 ve 8+1 tip olarak tasarlanmıştır. Ayrıca bu villaların büyüklükleri brüt 426 metrekareden 869 metrekareye kadar değişmektedir.

Atılgan Oasis Mavişehir nerede yer alıyor?

Villa projesi, Karşıyaka’nın en gözde yerleşim birimlerinden olan Mavişehir Mahallesinde konumlandırılmıştır. Proje aynı zamanda Mavibahçe AVM, Egepark AVM, Hiltown AVM’ye yürüme mesafesindedir. Bunların yanı sıra metro, tramvay, otobüs durağı, dolmuş ve Bostanlı İskeleye de yakın mesafededir.

Atılgan Oasis Mavişehir fiyatları ne kadar?

Proje kapsamında satışları devam eden;

Brüt 426 metrekare ile 869 metrekare arasında değişen büyüklüklere sahip olan villaların fiyatları 17 milyon 500 bin TL’den başlamaktadır.

Aynı zamanda villa satışlarında lansman fiyatları devam etmektedir.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (232) 202 22 23 ve 0 (532) 506 35 64 numaralı telefonları arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…