Kategoriler
Proje Haberleri Projeler

Atlantis Bahçem satışa çıktı

Atlantis Bahçem Ankara Sincan’da yer alan bir projedir. Nefer Grup tarafından hayata geçirilen proje, yemyeşil bir alanda doğal yaşamın kapılarını açmaktadır. Şehrin beton görüntüsünden uzak, temiz havalı, ferah daireler ve proje hakkında bilinmesi gerekenler haberin devamında yer almaktadır.

Proje detayları ve daire özellikleri

Atlantis Bahçem projesi 209.000 metrekare alanda yer almaktadır. Toplam 171 daireden oluşan projede 2+1, 3+1 ve 4+1 daireler bulunmaktadır. Dairelerden 2+1 tip olanı 100 metrekare net kullanım alanına sahiptir. Daire planında salon, mutfak, yatak odası, genç odası, ebeveyn duşu, banyo ve balkon yer almaktadır. 133 metrekare net kullanım alanına sahip 3+1’lerde salon, mutfak, yatak odası, banyo, 2 oda, 2 adet balkon ve depo bulunmaktadır. Dairelerin yatak odasında ayrıca giyinme alanı ve duş da yer almaktadır. En büyük daireler olan 4+1’ler net 149 metrekare kullanım alanına sahiptir. Daire planında üç oda bir salon dairelere ek olarak bir adet daha oda bulunmaktadır.

Atlantis Bahçem 15 kattan oluşmaktadır. Katlar arasına geçiş insan ve yük taşımaya elverişli asansör sistemi ile yapılmaktadır. Kışın merkezi ısıtma sistemi ile ısınma sağlanmaktadır. Araçları park etmek için açık otopark bulunmaktadır. Site içinde çocukların oyun oynaması için oyun parkı planlanmaktadır. Bunun dışında yeşillikler arasında gölgelikli dinlenme yerleri de yapılmaktadır. Konum olarak Belören Millet Bahçesi’ne komşudur. Toplu taşıma kullananlar için avantajlı bir noktadadır. Metro ve dolmuş duraklarına yürüme mesafesindedir. Ayrıca okuyan çocukları olanlar için de avantajlı bir konumdadır. Siteden ilkokul ve liseye yürüyerek gitmek mümkündür.

Atlantis Bahçem güncel satış fiyatları

Projede yer alan dairelerin satışları devam etmektedir. Tahmini olarak 2024 yılının ikinci çeyreğinde dairelerin teslim edilmesi beklenmektedir. Şu anda 2+1 daireler 1.400.000 TL’den başlayan fiyatlar ile satılmaktadır. 3+1 daireler 1.850.000 TL ve 4+1 daireler de 2.100.000 TL ‘den başlayan fiyatlar ile satışa sunulmaktadır.

Atlantis Bahçem projesi hakkında daha detaylı bilgi almak için irtibat telefonunu arayabilirsiniz. Proje için irtibat numarası 0539 387 06 88 ‘dir.

Diğer proje haberlerine de göz atmak için tıklayınız