Kategoriler
Proje Haberleri

Atlantis Konutları Aksaray satışları devam ediyor

Atlantis Konutları Aksaray konut projesi ayrıcalıklı özellikleri ve konforlu yapısı ile sahiplerini bekliyor. Konya’nın Akşehir İlçesinde yükselen proje Artıbir İnşaat firması güvencesiyle hayata geçirilmektedir. Aynı zamanda bu konutlar lüks dairelerden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Site içerisinde bulunan proje, Akşehir İlçesi Gazi Mahallesi üzerindeki alan içerisinde inşa edilmektedir. Projede iki tip daire seçeneği sunulmaktadır. Bu dairelerin hepsi lüks özelliklerle donatılmıştır. Aynı zamanda Akşehir konut projesinde kaliteli işçiliğe sahip daireleri ile dikkat çekmektedir. Proje kapsamında daire içlerinde vestiyer, ankastre set, mobilya, spot aydınlatma gibi olanaklar bulunmaktadır.

Konut projesi toplam 2 bloktan meydana gelmektedir. Projenin büyük bir kısmı yeşil alana ayrılmıştır. Proje kapsamında oyun parkı, otopark, kapalı garaj gibi imkanlar da sunulmaktadır. Proje kapsamında iki tip daireye yer verilmiştir. Daireler 2+1 ve 3+1 tip olarak tasarlanmıştır. Ayrıca projede full yapılı daire seçenekleri de sunulmaktadır. Bu dairelerin büyüklükleri brüt 125 metrekare ile 170 metrekare arasında değişmektedir.

Atlantis Konutları Aksaray fiyatları ne kadar?

Konya konut projesinde kapsamında dairelerin fiyatları daire tipine göre değişmektedir. Bu kapsamda satışları devam eden;

125 metrekare büyüklüğündeki 2+1 daireler 930  bin TL

170 metrekare 3+1 daireler 1 milyon 140 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

Ayrıca projede yakın zamanda dairelerin teslimi planlanmaktadır.

Atlantis Konutları Aksaray nerede yer alıyor?

Konut projesi Konya’nın Aksaray İlçesi, Gazi Mahallesi’nde yer almaktadır. Ayrıca proje günlük yaşamda ihtiyaç duyulan pek çok noktaya da yakın mesafededir.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0332 812 44 44 ve 0505 852 92 56 numaralı telefonları arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…