Kategoriler
Proje Haberleri

Atlas Life Muğla lansman fiyatları ile satışta

Atlas Life Muğla Ortaca’da hayata geçirilen bir konut projesidir. Öz Atlas Demir Çelik Nak. İnş. San. Tic. şirketi tarafından hayata geçirilen projede lansman fiyatları ile satışlar başlamış durumda. Bölgenin en prestijli projelerinden olan bu proje hakkında detaylar ve dairelerin özellikleri haberin devamında yer almaktadır.

Proje detayları ve dairelerin özellikleri

Atlas Life projesi toplam 3.759 metrekare alan üzerine kurulmaktadır. Bu alan üzerinden toplam 9 adet villa bulunmaktadır. Villalardan 2 tanesi bodrum katı dahil olmak üzere 3 katlıdır. Toplam 250 metrekare kullanım alanına sahiptir. Geri kalan 7 adet villa ise 2 katlıdır. Bu villaların kullanım alanı ise 180 metrekaredir. Bütün villalarda akıllı ev sistemleri bulunmaktadır. Villalarda hem ısı hem ses yalıtımı mevcuttur. Villalarda yazın serinlemek için kışın ısınmak için klima sistemi bulunmaktadır. Klima sistemi, jaluzi, aydınlatma ve elektrik sisteminin tamamı cep telefonu ile entegre edilmiştir. Odaların her birinde tuvalet ve banyo bulunmaktadır. Yatak odası içinde ayrıca giyinme odası olarak özel alan vardır. Bütün odalarda mobilya giydirme yapılmıştır. Mutfak ada masası ve mutfak mermeri porselen malzemeden yapılmıştır. Bu porselen malzeme özel olarak İtalya’dan getirilmiştir. Villaların dışarı açılan kapıları daha güvenli olan özel çelik kapıdır.

Atlas Life villalarının her birinin kendisine özel havuzu bulunmaktadır. Bu özel havuzda hem yetişkinler, hem çocuklar yüzebilir. Villa sahiplerinin araçlarını park etmesi için 50 araçlık 2 adet otopark bulunmaktadır. Dalaman çayı ve deniz manzarası ile her zaman doğa ile iç içe yaşam sunan proje bölgenin en lüks projeleri arasında yer almaktadır.

Atlas Life satışları

Proje şu anda inşaat aşamasındadır. Villaların tapuları hazırdır. Satışlarda banka kredisi kullanma imkanı sunulmaktadır. Dairelerin tahmini olarak 2022 yılı Ekim ayında teslim edilmesi planlanmaktadır. Şu anda lansman fiyatları ile satışta olan villalar büyüklüklerine göre farklı fiyatlara sahiptir.

Atlas Life villaları hakkında daha detaylı bilgi almak için firma ile iletişime geçebilirsiniz. Bunun için 0506 279 07 95 ve 0506 276 07 95 numaraları bulunmaktadır. Bu numaralardan hem güncel fiyatları hem de merak ettiğiniz bütün bilgileri alabilirsiniz.

Diğer projelere göz atmak için tıklayınız