Kategoriler
Spor

Atletico Madrid 3 puanı son dakikada kaptı

La Liga İspanya liginde heyecan tüm hızıyla devam etmektedir. Ligin 25. hafta Girona kendi evinde Atletico Madrid ile karşı karşıya gelmiştir. Zorlu mücadele sonunda maçı kazanan ise deplasman ekibi olmuştur. Böylede bu takım 3 puanı kendi hanesine yazdırmıştır. Takımın tek gölünü ise Alvaro Morata atmıştır.

Atletico Madrid 3 puanı 90+4’te aldı

Atletico Madrid futbol kulübü İspanya La Liga liginin 25. haftasında Girona’yı 1-0 yenerek deplasmandan üç puanla dönmüştür. İlk yarıda gol sesi çıkmayan maçta, Atletico Madrid uzatmalarda tek golle galip gelmiştir. 90+4. dakikada Alvaro Morata’nın attığı gol, takımın zaferini sağladı. Diego Simeone yönetimindeki Atletico Madrid, son dokuz maçında da yenilgi yüzü görmedi ve 48 puanla Real Madrid ve lider Barcelona’nın ardından üçüncü sırada yer aldı. Girona ise 30 puanla kalmıştır. Montilivi Stadyumu’nda oynanan maçın hakemi ise Mario Melero olmuştur.

La Liga İspanya’da puan durumuna baktığımızda ise Barcelona 65 puan ile liderliğini sürdürmektedir. Ayrıca Real Madrid ise 56 puan ile Barcolana’yı ikinci sırada takip etmektedir. Real Sociedad ise ligi dördüncü sırada götürmektedir. Ligin 25. haftasından beşinci sırayı ise Real Betis almaktadır.

Diğer sıralamaya baktığımızda ise Villereal altıncı sırada yer almaktadır. Yedindi sırayı Rayo Vallecano takımının aldığı görülmektedir. Ayrıca Ossasuna ise 35 puan alarak 25. haftada sekizinci sırada yerini almaktadır. Athletic Bilbao 33 puan ile dokuzuncu, Mallorca ise 32 puan ile onuncu sırada yerini almaktadır.

Celta 31 puan ile 11. sırada, Girona 30 puan ile onikinci sırada yer almaktadır. Ayrıca Sevilla 28 puan ile onüçüncü sırada yerini almaktadır. Bunların dışında ayrıca Valladolid ise 28 yine 28 puan ile 14. sırada yer almaktadır. Espanyol 15, Cadiz 16, Valencia 17, Getafe 18, Almeria 19 ve ayrıca Elche ise 20. sırada yer almaktadır.

Önümüzdeki hafta ise bizleri derbi maçı beklemektedir. La Liga’nın 26. haftasında 19 mart 2023 tarihinde Barcelona ile Real Madrid karşı karşıya geleceklerdir. Maç 19 Mart 2023 tarihinde Pazar günü saat 23:00’da başlayacaktır.

Diğer spor haberleri için tıklayınız…