Kategoriler
Proje Haberleri

Atrium Nefes satışları devam ediyor

Atrium Nefes projesi Aydın’ın Efeler İlçesi’nde bulunan Zeybek Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Üstün Yapı tarafından hayata geçirilen bu proje 25.428 metrekarelik bir arsa alanı üzerinde yer almaktadır. Projede toplamda 4 blok ve 89 adet daire bulunmaktadır. Daireler 2+1, 3+1 ve 4+1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Söz konusu projenin konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgiye haberimizin devamında ulaşabilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Projenin iç ve dış yapısı modern ve estetik bir tasarıma sahiptir. Üstün Yapı güvencesi ile tasarlanan proje 25.428 metrekarelik arsa alanı üzerinde inşa edilmektedir. Dairelerin büyüklükleri daire tipine göre değişmektedir. Satışa sunulan 2+1 dairelerin büyüklüğü brüt 203 metrekare, 3+1 dairelerin büyüklüğü ise 230 ile 245 metrekare arasında değişmektedir.

Atrium Nefes projesinde birçok konforlu kullanım alanı bulunmaktadır. Konut projesinde 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Açık ve kapalı otopark alanları mevcuttur. Fitness, spa, hamam, sauna, yüzme havuzu gibi sosyal alanlar yanı sıra çeşitli hobi salonları, mağazalar, markaların bulunduğu çarşı, sinema salonu ve çocuk eğitim ve oyun alanları da projenin özellikleri arasında yer almaktadır.

Atrium Nefes projesi ayrıca Atrium Çarşı konseptiyle de dikkat çekmektedir. Bu konsept sayesinde sakinlere çeşitli mağazalar, restoranlar ve kafeler gibi sosyal alanlar sunulmaktadır. Projenin diğer özellikleri arasında daireler arası ısı ve ses yalıtımı, yerden ısıtma sistemi, yüksek güvenlikli çelik kapılar, görüntülü diafon sistemi, birinci sınıf malzemelerle inşa edilen yapılar ve çeşitli lüks detaylar yer almaktadır.

Atrium Nefes nerede yer alıyor?

Aydın’ın Efeler İlçesi’nde yükselen proje şehir içi ve şehirlerarası erişimin en önemli noktalarından biri olan Zeybek Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Üstelik Işıklı Bulvarının yanı başında yer almaktadır. Aydın Şehir Hastanesi, Yeni Adliye Sarayı, Özel Hastaneler, Kamu Kurumları ve kolejlere yakın bir konumda yer almaktadır.

Atrium Nefes fiyatları ne kadar?

Atrium Nefes projesindeki satılık daire fiyatları, daire tipine ve büyüklüğüne göre değişmektedir. Ayrıca daire fiyatları bulunduğu kata ve cepheye göre değişmektedir. Bu kapsamda satılık daire fiyatları 5 milyon 600 bin TL’den başlamaktadır.

203 metrekare 2+1 tip dairelerin fiyatları 5 milyon 600 bin TL’den başlamaktadır.

230 metrekare 3+1 tip dairelerin fiyatları 6 milyon 350 bin TL’den başlamaktadır.

245 metrekare 3+1 tip dairelerin fiyatları ise 6 milyon 950 bin TL’den başlamaktadır.

273 metrekare 4+1 tip dairelerin fiyatları ise 8 milyon 130 bin TL’den başlamaktadır.

Ayrıca konut projenin teslim tarihi Ağustos 2024 olarak planlanmıştır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi için 0256 214 55 00 veya 0537 416 97 99 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…