Kategoriler
Proje Haberleri Projeler

ATS Twin Park satışları devam ediyor

ATS Twin Park İstanbul Tuzla’da yer alan bir projedir. ATS Grup İnşaat tarafından hayata geçirilen konut projesidir. Anahtar teslim daire satışları devam eden proje hakkında merak edilenler, daire özellikleri ve fiyatları için haberin devamına göz atabilirsiniz.

Proje detayları ve dairelerin özellikleri

ATS Twin Park 6 katlı blok şeklinde yükselmektedir. Projede toplam 72 adet daire bulunmaktadır. Bu daireler 2+1 ve 2 farklı tip 3+1 daire şeklindedir. Dairelerin büyüklükleri oda sayısı ve konumlarına göre değişmektedir. Ancak ferahlık ve kullanışlılık olarak tüm daireler aynı konfora sahiptir. Dairelerin her birinde geniş balkonlar bulunmaktadır. Bu balkonlarda hem yaz aylarında hem de kış aylarında oturmak mümkündür. Konutlarda mutfak ve salon ayrı şekilde bulunmaktadır. Dairelerin iç kısımları birinci sınıf kalitede malzemeler ile hazırlanmıştır. Dış kısımda ise ısı ve ses yalıtımı bulunmaktadır.

ATS Twin Park projesinde araç park etmek için hem açık hem kapalı otopark bulunmaktadır. Bu otopark alanları site sakinleri ve misafirleri için özel olarak ayrılmaktadır. Katlar arasında iniş çıkış için asansör sistemi bulunmaktadır. Bu sistem hem insan hem yük taşımak için kullanılmaktadır. Site içerisinde çocukların güvenle oyun oynayabileceği özel oyun parkı bulunmaktadır. Bu alanda çocuğunuz güvenle oyun oynarken siz de yakınlardaki dinlenme yerlerinde oturup izleyebilirsiniz.

ATS Twin Park daireleri ve fiyatları

Projede dairelerin satışları devam etmektedir. Fiyatlar dairelerin büyüklüklerine göre değişmektedir. Projede bulunan 2 oda 1 salon daireler tek tiptir. Bu dairelerin brüt kullanım alanı 103 metrekare, net kullanım alanı ise 76 metrekaredir. Şu anda fiyatları 2 milyon 500 binden başlamaktadır.

ATS Twin Park projesinde yer alan 3 oda 1 salon daireler iki tiptir. İlk tip 3+1 dairede ebeveyn banyosu bulunmamaktadır. Brüt 125 metrekare, net 90 metrekare kullanım alanına sahiptir. Fiyatları 3 milyondan başlamaktadır. İkinci tip 3+1 dairelerde iki adet banyo bulunmaktadır. Brüt 137 metrekare, net 106 metrekare kullanım alanına sahiptir. Şu anda fiyatları 3 milyon 250 binden başlamaktadır. Dairelerin güncel fiyatları ve ödeme koşulları hakkında detay almak için 0507 643 02 75 numarasını arayabilirsiniz. Ayrıca bu numaradan merak ettiğiniz bilgileri alabilirsiniz.

Diğer proje haberlerine de göz atmak için tıklayınız