Kategoriler
Proje Haberleri

Avcılar Caddebostan Bornova nerede yükseliyor?

İzmir’in Bornova ilçesinde, Avcılar İnşaat firması imzasıyla hayata geçirilen Avcılar Caddebostan Bornova konut projesi, toplam 25 bin metrekare arsa alanı üzerinde inşa ediliyor.

203 adet konuttan meydana gelen projede; 2+1 tipte, 3+1 tipte ve 4+1 tipte konutlar mevcut. Konut projesindeki 2+1 tipteki daireler net 61 metrekare, 3+1 tipteki daireler net 95 ile 115 metrekare arasında, 4+1 tipteki daireler ise net 172 metrekare büyüklüğe sahip durumda bulunuyor. Konut projesinin Haziran 2019 tarihinde sahiplerine teslim edilmesi bekleniyor.

Avcılar Caddebostan Bornova konut projesi fiyat bilgisi

Konut projesindeki 2+1 tipteki dairelerin fiyatları 389 bin TL’den, 3+1 tipteki dairelerin fiyatları 555 bin TL’den, 4+1 tipteki dairelerin fiyatları ise 705 bin TL’den başlıyor.

Konut projesinde, yüzde 5 peşinat verip 0.98 oranlı banka kredisi kullanarak 120 ay taksitle konut sahibi olunabiliyor. Projede kişiye özel ödeme planlarından yararlanarak konut sahibi olabilmek de mümkün.

9 katlı bloklardan meydana gelen konut projesinde, satılık 100 adet daire yer alıyor.

Avcılar Caddebostan Bornova konut projesi sosyal donatıları

Konut projesi, sosyal donatı özellikleriyle de dikkat çekiyor. Projede açık yüzme havuzu, kapalı yüzme havuzu, sauna, Türk hamamı, fitness merkezi, SPA, sinema, güvenlik, kameralı güvenlik, sosyal tesis, masa tenisi ve bilardo gibi sosyal donatı özellikleri bulunuyor.

Asansörlü olan konut projesinde, ısıtma sistemi olarak merkezi sistem tercih ediliyor. Konut projesi, deprem ve yalıtım yönetmeliğine uygun olarak inşa ediliyor.

Konut projesi nerede yükseliyor?

Konut projesi, merkezi bir konumda yükseliyor. Konut projesi, Bölge metro istasyonuna sadece 15 dakika uzaklıkta. Proje, E-87 ve D-300 otoyollarına da oldukça yakın.

Forum Bornova AVM’ye yürüme uzaklığındaki konut projesi, Yaşar Üniversitesi ile Tepecik ve Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne de sadece birkaç yüz metrelik mesafede.

Avcılar Caddebostan Bornova konut projesi, 364/1 Sok. No: 25/A Bornova/İzmir adresinde yer alıyor.

Konut projesi ile ilgili detaylı bilgilere 0232 435 81 80 numaralı telefonu arayarak ulaşabilmek mümkün.