Kategoriler
Proje Haberleri

Avcılar Exclusive Bayraklı farklı konseptiyle satışta

Konut projesi İzmir İli, Bayraklı İlçesi, Mansuroğlu Mahallesi’nde hayata geçirilmektedir. Bayraklı konut projesi Avcılar İnşaat firması tarafından hayata geçirilmektedir. Konut projesinde daire satışları devam etmektedir. Sınırlı dairelerin özel fiyatlarla satışa sunulan projede inşaat çalışmaları da tüm hızıyla devam etmektedir. Projenin yakın bir tarihte teslim edilmesi planlanmaktadır. Avcılar Exclusive Bayraklı konut projesinde yer alan daire tipleri neler? Daire büyüklükleri ne kadar? Satılık konut fiyatları ne kadar? Bütün bu soruların yanıtı haberimizin devamında yer almaktadır.

Proje özellikleri neler?

Bayraklı, Mansuroğlu Mahallesi’nde yer alan 55 bin metrekarelik inşaat alanı üzerinde konut projesi inşa edilmektedir. Arsa üzerinde yükselen konut projesi toplam 2 konut bloğundan oluşmaktadır. Bu konut blokları ise toplam otel konforunda suit odalardan oluşmaktadır. Aynı zamanda daireler, konut kredisine de uygundur.

Avcılar Exclusive Bayraklı projesinde tek tip daire seçeneklerine yer verilmektedir. Konut projesindeki bu daireler 3+1 tip konutlardan meydana gelmektedir. Dairelerin büyüklükleri ise brüt 163 metrekare olarak tasarlanmıştır. Daireler akıllı ev sistemlerine sahiptir. Ayrıca daire içlerinde vestiyer, beyaz eşya, giyinme odası, şömine, çamaşır odası gibi olanaklar yer almaktadır. Bunların yanı sıra gömme dolap, klima, mobilya, ankastre set gibi imkanlarda dairelerde bulunmaktadır.

Proje içerisinde; kapalı otopark, açık-kapalı yüzme havuzu, fitness center, sauna, bahçe peyzajı, çocuk oyun parkı, yürüyüş yolları gibi sosyal alanlar yer almaktadır. Ayrıca yoga, hobi odaları, kütüphane, otopark, güvenlik gibi hizmetler de sunulmaktadır. İzmir’de ilklere imza atan projede 1 daire alana 1500 metrekarelik sosyal yaşam alanı hediye edilmektedir.

Avcılar Exclusive Bayraklı fiyatları ne kadar?

Bayraklı konut projesinde yer alan dairelerin fiyatları, dairenin bulunduğu kata ve bulunduğu cepheye göre de değişmektedir. Bu kapsamda satışları devam eden dairelerin fiyatları 2 milyon 975 bin TL’den başlamaktadır.

Ayrıca projede tapu harcı yoktur.

Avcılar Exclusive Bayraklı nerede yer alıyor?

Bayraklı konut projesi Mansuroğlu Mahallesinde konumlandırılmıştır. Ayrıca proje, Bayraklı’nın merkezinde, Adliyenin yanı başında yer almaktadır. Ankara Caddesi’nin hemen yanında konumlandırılan proje ulaşım akslarının tam ortasındadır.

Konut projesi ile ilgili daha detaylı bilgi almak için 0232 344 28 24 ve 0533 033 64 10 numaralı telefonları arayabilirsiniz.

Diğer konut projeleri için tıklayınız…