Kategoriler
Emlak Haberleri Manşet

Avcılar Exclusive projesinde sosyal olanaklar ve ulaşım imkânları

Avcılar İnşaat; daire, ofis ve dükkânları birleştiren Avcılar Exclusive projesine imza atıyor.

Bayraklı’da bulunan proje alanının 2 bin 500 metrekaresi sosyal ünitelere ayrılıyor. Açık yüzme havuzu ve kapalı yüzme havuzunun yanı sıra projede, kadın ve erkeklere ayrı olmak üzre iki adet hamam da bulunuyor. İzmir’e konumlandırılan projede, sauna ve bilardo alanları da var.

İnşaat alanının ise 55 bin metrekare olduğu projede maç izleme alanları, sinema odaları ve dinlenme odalarının da hizmet vermesi planlanıyor. Öte yandan fitness salonu; masa tenisinin de bulunduğu oyun salonu, kafeler, restoranlar ve alışveriş alanları da site sakinlerini bekliyor.

Avcılar Exclusive projesinde ulaşım imkânları

Projedeki imkânlar bunlarla sınırlı değil.

İzmir Adliye Sarayı’na komşu olan projenin sakinleri, İzmir Bayraklı Şehir Hastanesine arabayla 10 dakikada gidebilecek. Banka şube ve ATM’lerine, tanınan restoranlara ve alışveriş merkezlerine çok yakın bir konumda yükselen proje; metro, İZBAN ve otobüs duraklarına da yürüyerek ulaşım imkânı sağlayacak.

İstanbul-Bursa-İzmir Otobanı ve Ankara-İzmir hızlı tren hattına yakınlığıyla da şehir dışına kolay çıkma olanağı sunan proje, İzmir-Aydın ve İzmir-Çanakkale çevre yollarına da kolay ulaşım sunacak. Yaşar ve Ege üniversitelerine yakın mesafeye konumlandırılan proje, Karşıyaka ve Konak ilçelerine de komşu durumda.

Projedeki dairelerin özellikleri

Avcılar Exlusive projesi yatay mimariye sahip camekânlı üç bloktan oluşuyor. Projedeki konutlarda yerden ısıtma ve doğal gaz merkezî ısıtma sistemleri bulunuyor. Soğutma sistemine sahip altyapıyla inşa edilecek konutlar, salon ve ebeveyn odasında klimasıyla teslim edilecek.

Bazılarında misafir lavabosunun da bulunduğu daireler, sahiplerine ankastre fırın, ocak, davlumbaz, bulaşık makinası, mikrodalga ve buzdolabıyla verilecek.

Avcılar Exclusive ev, ofis ve dükkânlarda ödeme seçenekleri

Avcılar Exclusive iletişim

Adres: Manas Bulvarı No.10 Bayraklı/İzmir

Telefon: 0 232 344 28 24
Telefon: 0 232 461 61 84
Telefon: 0 533 033 64 10