Kategoriler
Proje Haberleri

Avcılar Lusso Bornova Mart 2024’te teslim

Avcılar Lusso konut projesi modern yapısı ve lüks yaşam alanları ile sahiplerini bekliyor. İzmir’in Bornova İlçesinde yükselen proje Avcılar İnşaat firması güvencesiyle hayata geçirilmektedir. Aynı zamanda bu konutlar dört tip dairelerden oluşmaktadır. Projenin Mart 2024 yılında teslim edilmesi planlanmaktadır. Konut projesi tanıtım aşamasında olup daire satışları devam etmektedir. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Site içerisinde bulunan proje, Bornova İlçesi Kazımdirik Mahallesi üzerindeki 45 bin metrekarelik inşaat alanı içerisinde inşa edilmektedir. Projede dört tip daire seçeneği sunulmaktadır. Aynı zamanda Avcılar Lusso kaliteli işçiliğe sahip daireleri ile dikkat çekmektedir. Konut projesi yeşil bina olarak inşa edilmektedir. Proje kapsamındaki daireler ayrıca akıllı ev sistemine sahiptirler.

Tek konut bloğu ve 70 daireden meydana gelen konut projesinde açık ve kapalı yüzme havuzu, fitness merkezi, oyun alanları, restoran, basket sahası, güneşlenme terası, çocuk havuzu, sauna gibi alanların yer alacağı planlanmıştır. Ayrıca site içerisinde kreş, kafe, sinema, kapalı otopark, güvenlik, kamera sistemi gibi hizmetler de sunulacaktır. Proje kapsamındaki daireler 4+1, 5+1, 7+2 ve 9+1 tip olarak tasarlanmıştır. Proje ile ilgili daha fazla detay ileriki günlerde belli olacaktır.

Avcılar Lusso Bornova konumu ve fiyatları hakkında

Konut projesi, Bornova’nın Kazımdirik Mahallesinde konumlandırılmıştır. Aynı zamanda hastane, okul, kreş, restoran ve alışveriş merkezlerine oldukça yakın mesafededir.

Daire fiyatları daire tipine kata göre değişiklik gösterebilmektedir.

Proje kapsamında satışları devam eden;

4+1 tip daireler 5 milyon 500 bin TL,

5+1 tip daireler 7 milyon 500 bin TL,

7+2 tip daireler 19 milyon 950 bin TL’den başlayan lansman fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

Ayrıca proje kapsamında %30 peşinat ve kalan konut bedeli Mart 2023’te ödeme fırsatı da sunulmaktadır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0232 344 28 24 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…