Kategoriler
Proje Haberleri

Avcılar Lusso Bornova satışlar başladı

Avcılar Lusso Bornova projesi lüks yapısı ve konforlu yaşam alanlarıyla sizleri bekliyor. Projenin konumu İzmir’in Bornova İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Avcılar İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde tek bloktan oluşan bahçe teraslı seçenekleri ile 70 adet mega lüks daire bulunmaktadır. Bu daireler 3 artı 1, 4 artı 1, 5 artı 1, 7 artı 2 ve 9 artı 2 konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Site içerisinde tek bloktan oluşan bahçe teraslı seçenekleri ile 70 adet mega lüks daire bulunmaktadır. Bu daireler 3 artı 1, 4 artı 1, 5 artı 1, 7 artı 2 ve 9 artı 2 konut tiplerinden oluşmaktadır. Satışa sunulan 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 225 metrekaredir. Ayrıca 4 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 255 metrekare ile 355 metrekare arasında değişmektedir. Projenin yapı denetimi ve zemin etüdü yapılmıştır. Ayrıca konutlar deprem yönetmeliğine ve yalıtım yönetmeliğine uygun yapıdadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Üstelik konutlarda görüntülü diafon sistemi, intercom sistemi, yüz tanıma ve parmak izi okuyucu bulunmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için açık otopark alanı mevcuttur. Ayrıca kapalı ve açık yüzme havuzu, çocuk yüzme havuzu, güneşlenme terası, sauna, hamam, fitness merkezi ve basketbol sahası bulunmaktadır. Bunun yanı sıra çocuk oyun alanları, kreş, kafe, restoran ve sinema gibi sosyal alanlar bulunmaktadır.

Asansör, jeneratör, kablo TV, su deposu, uydu ve yangın merdiveni gibi birçok özelliğe sahiptir. Bu proje akıllı ev olarak değil akıllı bina olarak tasarlanmış olup hayatınızı kolaylaştıracak özellikler yer almaktadır. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Isıtma sistemi olarak pay ölçerli merkezi ısıtma sistemi mevcuttur. Mutfaklar Amerikan mutfak modeline sahip olup içerisinde ankastre set bulunmaktadır. Yatak odalarında giyinme odası ve ebeveyn banyosu bulunmaktadır. Ayrıca banyoların içerisinde Hilton lavabo ve duşakabin yer almaktadır. Bunun yanı sıra laminat zemin ve seramik zemin uygulanmaktadır. Konutlarda çamaşır odası içerisinde çamaşır makinesi ve çamaşır kurutma makinesi bulunmaktadır.

Avcılar Lusso Bornova nerede yer alıyor?

Proje, İzmir’in Bornova İlçesi Kazımdirik Mahallesi’nde bulunmaktadır. Bornova’da Forum Alışveriş Merkezi’nin bağlı olduğu çevre yolunun hemen yanı başında inşa edilecektir. Ayrıca bu konutlar şehir merkezine yakın olup doğa, havuz, park & yeşil alan ve şehir manzarasına sahiptir. Muhitinde alışveriş merkezi, eğlence merkezi, market, park, semt pazarı ve spor salonu bulunmaktadır. Bunun yanı sıra hastane, sağlık ocağı ve eczane gibi sağlık kurumları mevcuttur. Dolmuş, minibüs, metro ve otobüs durakları yakın mesafede yer almaktadır.

Avcılar Lusso Bornova fiyatları ne kadardır?

Avcılar Lusso Bornova projesinde fiyatlar konut tipine göre farklılık göstermektedir. Ayrıca bulunduğu kata ve cepheye göre de fiyatlar değişmektedir. Satışları devam eden konutların fiyatları 8 milyon 950 bin TL’den başlamaktadır.

323 metrekare brüt alana sahip 4+1 tip daireler 8 milyon 950 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

Brüt 278 metrekare büyüklüğe sahip 4+1 dairelerin fiyatları 9 milyon 950 bin  TL’den başlamaktadır.

303 metrekare brüt alana sahip 4+1 dairelerin fiyatları 11 milyon TL’den başlamaktadır.

355 metrekare brüt alana sahip 5+1 tip dairelerin fiyatları 11 milyon 700 bin TL’den başlamaktadır.

Ayrıca 693 metrekare brüt alana sahip 7+2 tip dairelerin fiyatları ise 28  milyon TL’den başlamaktadır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (232) 344 28 24 veya 0 (533) 033 64 10 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…