Kategoriler
Kampanyalar Proje Haberleri

Avcılar Lusso Bornova satışları devam ediyor

Konut projesi İzmir İli, Bornova İlçesi, Mansuroğlu Mahallesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu konut projesi Avcılar İnşaat firması tarafından hayata geçirilmiştir. Avcılar Lusso Bornova projesinde satışlar tüm hızıyla devam etmektedir.  Projede tek konut bloğundan meydana gelen bahçe teraslı seçenekli 70 adet mesken yer almaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgiye haberimizin devamında ulaşabilirsiniz.

Projenin özellikleri neler?

Konut projesi Mansuroğlu Mahallesi’nde yer alan arsa alanı üzerinde inşa edilmiştir. Arsa üzerinde tek bloktan oluşan bahçe teraslı daire seçenekleri yer almaktadır. Toplam 70 adet meskenden meydana gelen konut projesinde dört farklı daire seçeneklerine yer verilmektedir. Bu daireler 4+1, 5+1, 7+2 ve 9+2 tip lüks dairelerden oluşmaktadır. Ayrıca konut projesinde ticari üniteler de yer almaktadır. Bornova konut projesinde yer alan 4+1 tip dairelerin büyüklüğü brüt 302 metrekare ile 323 metrekare arasında değişmektedir. Konut projesindeki 5+1 tip daireler ise brüt 355 metrekare büyüklüğünde tasarlanmıştır.

Konut projesinde 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Ayrıca konutlar deprem yönetmeliğine ve yalıtım yönetmeliğine uygun yapıdadır. Üstelik konutlarda görüntülü diafon sistemi, intercom sistemi, yüz tanıma ve parmak izi okuyucu bulunmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için açık otopark alanı mevcuttur. Ayrıca kapalı ve açık yüzme havuzu, çocuk yüzme havuzu, güneşlenme terası, sauna, hamam, fitness merkezi ve basketbol sahası bulunmaktadır. Bunun yanı sıra çocuk oyun alanları, kreş, kafe, restoran ve sinema gibi sosyal alanlar bulunmaktadır.

Asansör, jeneratör, kablo TV, su deposu, uydu ve yangın merdiveni gibi birçok özelliğe sahiptir. Bu proje akıllı ev olarak değil akıllı bina olarak tasarlanmış olup hayatınızı kolaylaştıracak özellikler yer almaktadır. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Isıtma sistemi olarak pay ölçerli merkezi ısıtma sistemi mevcuttur. Mutfaklar Amerikan mutfak modeline sahip olup içerisinde ankastre set bulunmaktadır. Yatak odalarında giyinme odası ve ebeveyn banyosu bulunmaktadır. Ayrıca banyoların içerisinde Hilton lavabo ve duşakabin yer almaktadır. Bunun yanı sıra laminat zemin ve seramik zemin uygulanmaktadır. Konutlarda çamaşır odası içerisinde çamaşır makinesi ve çamaşır kurutma makinesi bulunmaktadır.

Avcılar Lusso Bornova fiyatları ne kadar?

Avcılar Lusso Bornova projesindeki daire fiyatlar, dairelerin tipine ve büyüklüğüne göre farklılık göstermektedir. Ayrıca mesken fiyatları, bulunduğu kata ve cepheye göre değişmektedir. Bu kapsamda satışları devam eden dairelerin fiyatları 17 milyon 950 bin TL’den başlamaktadır.

232 metrekare brüt alana sahip 3+1 tip dairelerin fiyatları 9 milyon 950 bin TL’den başlamaktadır.

224 metrekare brüt alana sahip 3+1 bahçe teraslı dairelerin fiyatları 13 milyon 500 bin TL’den başlamaktadır.

323 metrekare brüt alana sahip 4+1 tip dairelerin fiyatları 17 milyon 950 bin TL’den başlamaktadır.

280 metrekare brüt alana sahip 4+1 tip dairelerin fiyatları 21 milyon 150 bin TL’den başlamaktadır.

355 metrekare brüt alana sahip 5+1 dairelerin fiyatları 26 milyon 460 bin TL’den başlamaktadır.

Avcılar Lusso Bornova nerede yer alıyor?

Konut projesi İzmir İli, Bornova İlçesi, Mansuroğlu Mahallesi’nde yer almaktadır. Bornova’da Forum Alışveriş Merkezi’nin bulunduğu çevre yolunun hemen yanı başında inşa edilecektir. Ayrıca bu konutlar şehir merkezine yakın olup doğa, havuz, park & yeşil alan ve şehir manzarasına sahiptir. Muhitinde alışveriş merkezi, eğlence merkezi, market, park, semt pazarı ve spor salonu bulunmaktadır. Bunun yanı sıra hastane, sağlık ocağı ve eczane gibi sağlık kurumları mevcuttur. Dolmuş, minibüs, metro ve otobüs durakları yakın mesafede yer almaktadır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0232 344 28 24 veya 0533 810 13 81 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…